В средата на месец март Audi обнови A3, като също

...
В средата на месец март Audi обнови A3, като също
Коментари Харесай

Новото Audi A3 вече се продава у нас

В средата на месец март Audi обнови A3, като също по този начин добави и нова версия наречена Allstreet. Сега обновеният модел към този момент се продава у нас, както в тази най-нова версия, по този начин и в по-традиционните седан и хечбек. Основната смяна във външния дизайн е присъщата решетка Singleframe, по-ъгловати въздухозаборници начело и нова ризница и дифузьор откъм гърба. Самата компания споделя, че A3 към този момент наподобява по-спортен и отбелязва, че дизайнът на обновеното семейство е въодушевен от моделите от серията RS.В допълнение, крос-хечбекът има повишен луфт с 15 милиметра, базови 17-цолови джанти (предлагат се и 18- и 19-цолови) и разнообразни настройки на окачването.

 Новото Audi A3 към този момент се продава у нас (БГ ЦЕНИ) - 2

Цената на базов модел A3 хечбек стартира от 62 588 лв. и доближава до 67 372 лв. за S-Line модел с базовия бензинов мотор със 150 конски сили. Срещу близо 5 хиляди лв. е налична и версия с дизелов мотор и същата мощ. При седана цените стартират от 64 193 лв. за базов модел и 68 977 лв. за S-Line. Двигателите са същите, като и тук бензина резервира сходно ценово преимущество от 5 хиляди лв..

 Новото Audi A3 към този момент се продава у нас (БГ ЦЕНИ) - 3

Модификацията Allstreet се предлага със същите мотори, само че започва от надлежно 65 604 лв. за бензина и 70 515 лв. за дизеловата версия. Налични са още и наточените версии S3 Sportback и S3седан с бензинов мотор и 333 конски сили, като цената им стартира надлежно от 89 544 лв. и 91 169 лв..
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР