В средата на ерата на цифровизацията, когато стартирате бизнес, има

...
В средата на ерата на цифровизацията, когато стартирате бизнес, има
Коментари Харесай

Интегрирани и професионални решения за Wi-Fi и видеонаблюдение за множество типове корпоративни нужди, с TP-Link Omada SDN и VIGI

В средата на ерата на цифровизацията, когато стартирате бизнес, има доста неща, които би трябвало да вземете под внимание и в този момент, повече от всеки път, е изключително значимо да мислите за аспекти като мрежова съгласуваност, сигурност или просто цялостна продуктивност.

За да отговори на тези потребности, TP-Link предлага необятен набор от бизнес-ориентирани решения и съоръжение посредством гамите Omada SDN и VIGI, които поддържат бизнеса на всички места. По този метод можете да имате ефикасна и сполучлива активност, със мощни, постоянни и сигурни Wi-Fi и кабелни връзки, дружно с професионални Wi-Fi камери за наблюдаване за по-безопасен бизнес.

За промишлености като хотелиерство и ресторантьорство, обучение, търговия на дребно, офиси или просто по-малки бизнеси като кафенета, гамите TP-Link Omada SDN и VIGI предлагат многообразие от преимущества, които ще оказват помощ на бизнеса да пораства.

В взаимозависимост от потребностите на връзката има няколко конфигурации (сценарии на използване), за които са подобаващи гамите TP-Link Omada SDN и VIGI.

TP-Link Omada SDN – По-интелигентното облачно решение за бизнес мрежи

 За Omda SDN значим фактор при избора на идеалното решение е броят на обвързваните устройства. В този подтекст TP-Link предлага голям брой персонализирани конфигурации. Те се отнасят за мрежи с до 100 устройства Omada, които могат да обслужват стотици терминали, както и решения за мрежи със междинна трудност с до 500 устройства Omada, които могат да обслужват хиляди терминали.

Други две доста гъвкави варианти на Omada, които поддържат мрежи с висока компактност на детайли и терминали са Omada SDN софтуерен контролер и Omada SDN заоблачен контролер (CBC). Софтуерният контролер Omada SDN може да обслужва до 10 000 Omada точки за достъп, а безграничен брой Omada устройства могат да бъдат обслужвани, когато употребявате Omada SDN заоблачен контролер.

В центъра на гамата TP-Link Omada SDN и централната част, която прави по този начин, че всичко да работи безпрепятствено е платформата Omada Software Defined Networking (SDN) с заоблачен достъп. Има три основни технологии, които отличават Omada SDN, трансформирайки я в идеалния избор за всеки сюжет на потребление:

Алгоритми, ръководени от изкуствен интелект (AI). Те обезпечават най-хубавата в съответния клас безжична продуктивност, посредством автоматизирано контролиране на настройките на канала за предаване, както и равнищата на натоварване на точката за достъп (AP) в същата мрежа. Алгоритмите проучват евентуални мрежови проблеми, предизвестяват потребителите за тях и дават подобаващи персонализирани решения. Вече няма потребност да се притеснявате за разстройства на Wi-Fi сигнала от разнообразни точки за достъп и можете дейно да предотвратите мрежови проблеми. Zero-Touch внедряване– когато потребителите са подготвени да закупят решението Omada SDN, те няма да имат потребност от безценен екип за настройване на мрежата. Благодарение на взаимоотношението със експертите на TP-Link даже преди сътрудниците фактически да получат продуктите, внедряването Zero-Touch* предлага опция за отдалечено настройване на комплицирани мрежи. По този метод те дават отговор съвършено на потребностите на потребителите и мрежовите упования, без значение от спецификата на всеки клиент. Подобрена Wi-Fi надеждност в среда с висока плътност– оборудвани със специфични антени, разширени функционалности като автоматизиран избор на канал и контролиране на силата на сигнала, точките за достъп Omada Wi-Fi 5 и Omada Wi-Fi 6 подсигуряват, че всяко устройство се възползва от постоянна връзка даже в доста комплицирана среда.

Платформата Omada SDN интегрира цялото мрежово съоръжение, от което се нуждае вашият бизнес – точки за достъп, комутатори и шлюзове, като предлага 100% облачно ръководство. Едно от главните преимущества е, че Omada SND основава доста мащабируема мрежа, ръководена от един интерфейс, където могат да се употребяват, както безжични, по този начин и кабелни връзки според от потребностите на бизнеса. Например, вашият бизнес може да разполага с местен хардуерен Omada SDN контролер, без да се нуждае от компютър или сървър, основан на облака Omada SDN контролер за дистанционно управление и софтуерен Omada SDN контролер на място, без никакви хардуерни разноски.

За да се увеличи успеваемостта на администрирането и да се усили сигурността, няколко консуматори могат да получат статут на админ. Управлението от няколко лица, многостепенните позволения и опцията за прибавяне на голям брой админи (ако е необходимо) обезпечават по-голяма еластичност, когато става въпрос за поддръжка на мрежата и интервенции.

С помощта на гамата от артикули на Omada вашият бизнес може да процъфтява, като се възползва от висока успеваемост с ниска поддръжка, по-добра сигурност и в случай че е належащо – опцията постоянно да се разраства. Можете елементарно да наблюдавате мрежата си, да имате непрекъснати доклади и да се наслаждавате на най-хубавите технологии, ръководени от AI за нараснала продуктивност. Разбира се, за компании, които постоянно имат огромен размер трафик в своята мрежа, гамата Omada SDN предлага постоянни връзки даже на пренаселени места. Това е допустимо с помощта на корпоративните чипсети, специфични антени, разширени RF функционалности или автоматизиран избор на канал и конфигурация на мощността.

Способността да предлагаме комфортни връзки има доста въздействие върху цялостната задоволеност и оценки на клиентите. Сега TP-Link Omada SDN позволява на хотелите да построяват надеждни, рентабилни Wi-Fi мрежи, които подтикват напредъка и основават комфорт за гостите. Как тъкмо работи това?

С необятната гама от налични артикули хотелът може да се възползва от цялостно Wi-Fi покритие за всички вътрешни и външни места и сюжети плюс безпроблемен роуминг за непрестанен стрийминг. Всеки клиент може да се любува на непрестанен стрийминг, до момента в който се движи из помещението.

За клиентите, които се нуждаят от постоянна кабелна връзка, са налични 2.5G или 1G Ethernet портове. В случай, че хотелът предлага заседателни зали или просто има зона с висока компактност като ресторант, решението Omada SDN предлага Wi-Fi 6 и Wi-Fi 5 решения и артикули, които обезпечават продуктивност от най-високо равнище в тези зони с висока компактност. Още по-голям е фактът, че всичко това може да се ръководи по доста елементарен и елементарен метод, единствено посредством един елементарен за потребление интерфейс. Той също по този начин предлага отдалечено и бързо премахване на неизправности, когато могат да зародят избрани мрежови повреди.

Що се отнася до търговията на дребно, макар че потребностите може да са сходни, има разлики. С възходящата взаимозависимост от смарт телефоните за ежедневни действия, Wi-Fi има силата да играе значима роля в извършването на покупки. Това се дължи най-много на обстоятелството, че когато търговец на дребно предлага безвъзмезден Wi-Fi, това подтиква клиентите да удължат визитата си. От друга страна, това води до по-добър късмет да проучат, открият и вероятно да създадат покупка.

Ето за какво решението TP-Link Omada SDN дава опция на притежателите на магазини да основат завладяващо преживяване за всеки клиент, като предлага внедряване на Wi-Fi с висока компактност. Това подсигурява продуктивност от най-високо равнище и безпроблемен роуминг, когато клиентите се движат из помещението. Лесното инсталиране и внедряване предлага цялостно безжично покритие, както на закрито, по този начин и навън, в това число кабелни връзки, в случай че е належащо. Мрежата може елементарно да се следи и ръководи от едно място в облака.

Точно както в предходния образец, мрежата може да бъде следена и менажирана от единно място в облачното пространство.

TP-Link VIGI – Сигурност в най-хубава форма, за всеки вид бизнес

Тъй като приказваме за способи за възстановяване на бизнеса, цифровата сигурност не е единственият значим вид сигурност. Това е мястото, където TP-Link VIGI влиза в игра. TP-Link VIGI е отдаден на обезпечаването на сигурността на вашия бизнес с надеждни артикули и професионални решения. TP-Link сътвори VIGI, с цел да развие своя бизнес на пазара за видеонаблюдение и се основава на богатия опит на компанията в локалните пазари за наблюдаване и световните мрежи.

Името на VIGI идва от “Vigilance ” („ Бдителност “), което значи непрекъсната информираност и зоркост, нужни за обезпечаване на пространства. Името показва уговорката на TP-Link за обезпечаване на непрестанно, структурирано внимателно наблюдаване с професионален и благонадежден метод за сигурност.

За да отбрани вашите ползи и да резервира бизнеса ви в сигурност, като чиновници, благосъстоятелност или данни, VIGI е проектирал, тествал и построил всеки артикул, с цел да предложи надеждност за всяка обстановка в този случай. Освен това, като употребява авангардна технология, той ви дава опция да имате по-добър надзор върху вашия бизнес, предлагайки по-голяма еластичност и лесна приложимост.

Продуктовата гама на VIGI предлага необятно и цялостно многообразие от артикули, които могат да оказват помощ на вашия бизнес да остане в сигурност, без значение от потребностите. Широка гама от мрежови камери както за вътрешни, по този начин и за външни сюжети, могат да бъдат сдвоени с VIGI мрежов видеорекордер или можете да се възползвате от VIGI NVR Kit и цялостния програмен продукт за ръководство на VIGI.

Гамата TP-Link VIGI предлага доста преимущества за отбрана на бизнеса:

Всеобхватни AI функционалности за сигурност 24/7: Подкрепени от AI чипове и логаритми за надълбоко образование, захранваните с изкуствен интелект камери интензивно проучват фрагменти онлайн, с цел да разпознават необикновени събития. След това доставят незабавни вести до мобилните устройства на потребителите. Захранвана с изкуствен интелект камера интегрира интелигентно наблюдаване, точни аларми, бързо търсене на цели и други, което прави вашето видео наблюдаване елементарно! Технология за нощно виждане VIGI ColorPro Night vision: Водещата в промишлеността технология за нощно виждане ColorPro Night vision на VIGI разрешава на нейните камери да „ пробиват “ нощта и да виждат всичко с фини елементи, даже при рискови условия на слаба светлина. Всеобхватни платформи за ръководство: Системата за ръководство на VIGI е разграничена основно на „ режим на независимо ръководство “ и „ режим на централизирано ръководство на VMS “. Самостоятелният режим се свързва непосредствено с устройствата за ръководство. Централизираната система за ръководство на VMS се състои от сървър и приложение. Устройствата са свързани към сървъра по обединен метод, а потребителите ръководят VMS системата посредством приложения.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР