В списъка с магистратите с имоти в чужбина, които не

...
В списъка с магистратите с имоти в чужбина, които не
Коментари Харесай

Прокурор с инициали И.Г. е с недекларирани имоти в чужбина


В листата с магистратите с парцели в чужбина, които не са декларирани, има и прокурор с букви И.Г. Това стана ясно от присъединяване на вътрешният министърБойко Рашков в предаването „ ЕвродикоФ “.

Според него дамата, с която живее въпросният магистрат, има пари на влог, които също правели усещане. Ставало дума за няколкостотин хиляди. На въпроса на водещия има ли основен прокурор в този лист Рашков отговори: " Ще се въздържа да ви отговоря на този въпрос. Не съм споделил " не ", не споделям и " да ", а се възпирам ".

Списъкът ще стане обществено притежание, закани се Рашков. Той даде да се разбере, че евентуално ще изчака до изборите и по-късно ще разгласи имената, в случай че прокуратурата не го направи по-рано.

Преди дни вътрешният министър разгласи, че има лист с висши магистрати с недекларирани парцели в чужбина, които обаче не са били обект на инспекция.

Бившия основен прокурор Сотир Цацаров е нацначил инспекция през 2019 година, изискал е изискал информации от ДАНС за имущество в чужбина. Но внезапно инспекцията потъва и за нея повече никой не загатва нищо.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР