В социалните мрежи се завъртя видео, което показва как полицаи

...
В социалните мрежи се завъртя видео, което показва как полицаи
Коментари Харесай

Уникален клип! Защо шофьор отказа да даде книжката си на полицай при поискване


В обществените мрежи се завъртя видео, което демонстрира по какъв начин служители на реда стопират водач, който отхвърля да си даде книжката, тъй като служебните им карти са изтекли. Клипът за часове събра хиляди споделяния и лайкове и се трансформира в цялостен шлагер.
Видеото е снимано на 8 май. Когато служител на реда му желае документите за инспекция, мъжът упорства да види неговите, като се базира се на член 170, алинея 5 от Закона за придвижване по пътищата.
След като униформеният дава картата си, се оказва, че тя е годна до 2016 година и Душев отхвърля да покаже документите си, защото към този момент сме 2018 година.
„ От последвалия диалог с униформените, подразбрах, че ЦЯЛАТА полиция е с изтекли стикери. А това значи, че сега НЯМАМЕ полиция! И че година и половина сме НЯМАЛИ полиция! И в случай че е по този начин, то всички формирани адм. актове за нарушавания са – НЕВАЛИДНИ. Пращам този сигнал до медиите, да забележим някой ще реаргира ли. А вие разпространете и предупредете всички – на съображение член 170 алинея 5 от Закон за придвижване по пътищата, да изискват служебните удостоверения при инспекция “, написа Душев в профила си във Facebook.

Видео ТУК
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР