В социалните мрежи се появиха скандлани снимки на фолк звездата

...
В социалните мрежи се появиха скандлани снимки на фолк звездата
Коментари Харесай

Камелия разкри истината за бременността си

 В обществените мрежи се появиха скандлани фотоси на фолк звездата Камелия, на които ясно проличава, че има коремче. Фенове започнаха да й честитят бременността и да се обзалагат от какъв пол ще бъде бебето на 50-годишната звезда, оповестява Блиц. 

Всеизвестен факт е, че зад тила си " огън момичето " има няколко спонтанни аборта. Пред кореспонденти русата сексбомба е споделяла, че има сериоен проблем и не може да износи плода, което е причина да няма деца.

Камелия намерено съобщи, че към този момент й се повръща от медийните спекулации с нейна възможна бременност. Вече 20 години е на музикалната сцена и по няколко пъти на година медиите я забременяват. 

Изпълнителката на " Луда по тебе " реши този път да отвърне на злобарите и лъжливите вести. Певицата направи няколко сторита в Инстаграм, където сподели в каква съвършена форма е сега и че няма диря от коремче, което изрично се вижда на нейни фотоси от последното й присъединяване. 

Твърде е евентуално Камелия да е похапнала повече преди да излезе на сцената в клуба, където фотографи са подчертали върху закръглената й коремна област. Други път подозират, че в този миг Камелия е била в цикъл и това е довело до отичане на корема и подозиране в бременност
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР