В социалните мрежи се появи любопитно видео, което показва как

...
В социалните мрежи се появи любопитно видео, което показва как
Коментари Харесай

Шофьор си поспива зад волана, докато ``лети`` с близо 100 км/ч

В обществените мрежи се появи любопитно видео, което демонстрира по какъв начин водач на компанията "Тесла " спи зад кормилото на автомобила си, до момента в който транспортното средство продължава да се движи със скорост от над 90 км/ч. Въпросното видео е снимано от инцидентен жител в щата Масачузетс.

Във видеото, което е с дължина от към 30 секунди, се вижда по какъв начин водачът и неговият сателит си поспиват в придвижване. Въпреки че в съответния случай става дума за транспортно средство на автопилот, към момента се изисква лидерът да бъде нащрек при непредвидени условия, а заспиването зад кормилото е строго неразрешено.

От компанията излязоха с публична декларация, в която оповестиха видеото за монтаж и допълниха, че всички типове защитни ограничения във връзка с колите им са взети и че в случай че в продължение на 30 секунди ръцете на лидера не са върху кормилото, се задейства предизвестие.

Американските управляващи към момента не са открили самоличността на лидера на автомобила, защото създателят на видеото нито се е свързвал с тях, нито е записал номера на колата, предадоха международните организации.

Some guy literally asleep at the wheel on the Mass Pike (great place for it).

Teslas are sick, I guess? pic.twitter.com/ARSpj1rbVn
— Dakota Randall (@DakRandall) September 8, 2019
Statement from @Tesla:. pic.twitter.com/bw2qhl4YzY
— Dakota Randall (@DakRandall) September 10, 2019
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР