В социалните мрежи прегрява от коментари на експерти и политолози

...
В социалните мрежи прегрява от коментари на експерти и политолози
Коментари Харесай

В Мрежата ври и кипи от коментари за изпълнения мандат от ГЕРБ

В обществените мрежи прегрява от мнения на специалисти и политолози по отношение на върнатия изпълнен мандат на президента Румен Радев от Мария Габриел. Както стана известно, тя връчи досието на президента, само че малко по-късно стана ясно, че сътрудниците от " сглобката " не са били съгласни със състава на кабинета и не са подписали съглашение сред обединенията.

Ето и какви мнения се появиха в мрежата:

Стойчо П. Стойчев

Очертава се на следващия ден Народно събрание да гласоподава едностранно импортирания кабинет Габриел, както тъкмо две седмици по-рано гласоподава едностранно импортираната оставка на кабинета Денков.

На този декор има съглашение, с което всички са съгласни, само че което никой не подписва. Зад това видимо надлъгване проличава безумният боязън на ППДБ от предварителни избори и упорството на ГЕРБ да ги провокират, само че виновността за тях да остане у ПП-ДБ.

На последните ще им се наложи или да я поемат, или на следващия ден да гласоподават за кабинет, който не са подкрепили, също както на 6 март на ГЕРБ се наложи да гласоподава оставка, която не искаше.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР