В социалните мрежи доста често можем да видим публикации на

...
В социалните мрежи доста често можем да видим публикации на
Коментари Харесай

20 факта за американските сватби, които чужденците намират за шокиращи и странни

В обществените мрежи много постоянно можем да забележим изявления на хора, които споделят кои съгласно тях са най-странните неща за американските сватби. Ето някои от най-очарователните и спорни мнения:

1

“ Американците наподобява имат годежни празненства, сватбени тържества, ергенски и момински празненства и така нататък преди същинската женитба. Това са доста празненства, с цел да отпразнуват едно и също събитие. “

2

„ Американските сватби наподобяват в действителност доста елементарни. Никога не съм бил на американска женитба, само че от това, което съм виждал, всичко е доста чисто, спретнато и толкоз монохромно и бяло. "

3

" Никога не съм разбирал шаферките, които сами заплащат за роклите си, когато булката е тази, която има цялостната дума за това по какъв начин да наподобяват. "

Виж още: 5-те неща, които да НЕ правиш тази Коледа! От разногласията със фамилията до преяждането

4

" Напитките несъмнено би трябвало да са безвъзмездни. Защо очаквате гостите да донесат подарък и шепа пари за чаша вино? В моето семейство е неловко да имаш пари в брой за питейни заведения. "

5

„ Хвърлянето на жартиера е много необичайно. На една женитба, на която бях преди месец, го направиха. Много от момчетата се хвърлиха да хващат бельото на булката, която преди малко се омъжи. Доста неудобно. "

6

" Американските сватби завършват доста рано! Аз съм от Ирландия и би било нечувано празненството да завърши преди 6 или 7 сутринта. "

Виж още: Светът се завърна на Пандора: " Аватар: Природата на водата " с впечатляваща премиера

7

„ Никога не съм разбирал това с репетиционната вечеря. Просто наподобява като толкоз доста в допълнение време и старания - в действителност ли си коства? Нещата по този начин или другояче постоянно могат да се объркат в деня на сватбата. “

8

" Най-странното нещо при сватбите е цената. Не мога да си показва да похарча всички тези пари за един ден. Просто е неуместно да похарчите повече от $1K. "

9

„ Дългият час за коктейли. Отидох на сватбата на другар, където след церемонията, преди да успеем да отидем на рецепцията, ни сервираха алкохол и единствено няколко хапки на клечки за зъби, предопределени за шепа хора – не за стотиците, които бяха накарани да чакат три часа без сядане. "

Виж още: Фейсбук плаши, че ще отстрани новинарското наличие

10

„ Важността на съвпадението на цветовете на роклите на шаферките. Защо някой го е грижа? Мястото на сватбата може да бъде съчетано, несъмнено, само че да създадем същото с хората, тъй че да „ наподобяват по-добре на фотосите “ - звучи супер подозрително. “

11

„ Никога не бих могъл да доведа половинката си на сватбата на обичан човек, която преди малко съм срещнал. Забелязах и преди в американските филми, че доста хора употребяват сватбите като евентуални места за запознанства. Защо е нужно това? “

12

„ Ако не можете да си позволите сватбата, отидете в съда. Ако някой ви попита дали може да ви купи подарък, ужасно. Но за какво е нужно да вършиме лист за неща, които желаете хората да ви купуват? Винаги ми е изглеждало алчно и някак жестоко. "

Виж още: Алекса пред сръбска медия: Не знам за какво българите разрешиха сърбин да завоюва и да вземе парите!

13

" Първият танц. Особено в случай че е теоретичен авансово с  хореограф. "

14

„ Когато младоженците и шаферите се вкарват в трапезарията и вършат дребен комедиен скеч. Сестра ми се омъжи за американец в палат в Англия и шаферът, с който трябваше да вляза, искаше да танцува като рицар. Не беше за мен! "

15

„ Булката се разхожда по пътеката с мъж от фамилията. Това е досадно, само че необичайно става известно измежду по-младите булки в моята страна. Баща ми и майка ми вървяха дружно по пътеката, когато се ожениха. “

Виж още: Лепят му се като мухи на мед: Лефтеров от " Игри на волята " лови дамите с разсъдък

16

„ Това, което откривам за американските сватби, е, че те са комплицирани и в действителност не се концентрират върху същинската значимост на брака – семейство, почитание и обич. Всичко е единствено за проявление. “

17

„ Странно ми е, че има опция да се сервира храна - като че ли сте в ресторант. Имам поради сватби без бюфет – не знам по какъв начин да го обясня! Живея в Гърция и на всяка женитба постоянно има бюфет. "

18

„ Американците нямат никакви предсватбени церемонии Толкова доста култури имат церемонии, които включват благословии и мерки, направени от всяко семейство с двойката, тъй че цялото въодушевление се задава в седмица преди действителния ден. "

Виж още: И въпреки всичко те се събраха! Цецо и Виктория дружно, както той искаше - на ресторант и с хубави облекла

19

„ Най-странното нещо за мен е, че във филмите младоженците постоянно напущат празненството рано, с цел да стартират медения си месец. Не единствено пропускате вашето празненство, за което сте платили доста пари, само че също по този начин пропускате опцията да прекарате повече време с обичани хора, които желаят да споделят специфични моменти с вас. "

И най-после...

20

„ Никога няма да схвана мазането с торта по лицето. Аз съм американец и към момента не мога да схвана това нещо с мазането на тортата по лицето. Мразя го. Знаете ли какъв брой време лишава изработката на сватбения грим? "

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР