В Солун се провежда традиционният международен туристически панаир, който тази

...
В Солун се провежда традиционният международен туристически панаир, който тази
Коментари Харесай

Засилен интерес към зимните ни курорти на туристическия панаир в Солун

В Солун се организира обичайният интернационален туристически панаир, който тази година е със мощно българско наличие. Гърците демонстрират засилен интерес към зимните ни курорти, а организации от централна Европа се насочват към българското Черноморие. Голям интерес към туристическите дестинации на Балканите сподели още първия ден на 33-тото издание на интернационалната туристическа борса. Изложителите на панаира в Солун са над 600.

Сред българските участници са хотелиери и туристически организации, които оферират нови планове за туризъм. Очаквано ползата на изложители и гости е към зимните курорти Банско, Пампорово и Боровец. Както гърците, по този начин и европейските участници, демонстрират мощен интерес към спа-дестинациите в България, набожен туризъм и опциите за отмора с интензивно спортуване. Все повече се търсят и места в България за културно-исторически и конгресен туризъм. Европейските туристически организации се насочват към българското Черноморие.

От друга страна на ревюто има и доста българи, които дойдоха особено за борсата, с цел да ревизират възможностите  и цените за идващите сезони най-вече по гръцките острови.

Гръцките туристически организации оповестяват, че българските туристи демонстрират все по-голям интерес към островни дестинации за седмични почивки.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР