В Софийска градска художествена галерия тази вечер Първа инвестиционна банка

...
В Софийска градска художествена галерия тази вечер Първа инвестиционна банка
Коментари Харесай

За шести път Първа инвестиционна банка връчи годишните си награди „Най-добра българска фирма”


В Софийска градска художествена изложба довечера Първа капиталова банка на празнична гала връчи за шести път годишните награди в националния конкурс „ Най-добра българска компания “. Бе даден за първи път и наградата „ Най-успешна българка в бизнеса ”, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Този конкурс на банката има за цел да насърчава и разпространява положителните практики в родната стопанска система, а фирмите от своя страна да покачват своята конкурентноспособност и нововъведение. Интересът към самодейността пораства, в конкуренцията са се присъединили 270 компании, които развиват своя бизнес в 80 сектора. Състезанието е главно в три категории: „ Микро и дребна компания ”, „ Средна и огромна компания ” и „ Награда на публиката ”.

Наградените компании са определени поради водещите им позиции в секторите, в които работят, поради осъществените облаги през годината и поради високата възвръщаемост на инвестиции капитал и на активите. Сред част от критериите е и корпоративната обществена отговорност на компаниите и техния имидж пред обществото.

Първо място в категорията „ Микро и дребна компания ” получи компанията „ Възраждане Касис ” ООД, чиято активност е съсредоточена в областта на ветеринарно-медицинските артикули, добавки за фуражопроизводството и храни за домашни любимци. „ Монбат ” АД – най-големият производител на акумулаторни акумулатори в Източна Европа се класира преди всичко в категорията „ Средна и огромна компания ”, а „ Награда на публиката ” получи веригата заведения за хранене за всекидневно хранене „ Happy Bar & Grill ”, която се трансформира в обичана марка, с помощта на положителното качество на храната и високия стандарт на обслужване.

Като въплъщение на интензивността на жените- бизнесмени уредниците учредиха премията „ Най-успешна българка в бизнеса ”, която получи Надежда Генчева, шеф на „ Фешън Мания ” ООД.

„ Наблюдаваме извънредно стабилно развиване на бизнеса в страната, което е видно от сериозните резултати, показани на този конкурс ”, съобщи пред гостите един от членовете на журито финансистът Емил Хърсев. Той предложи при идващото разпределяне на премиите да бъде планувана експозиция с продуктите и достиженията на фирмите- победителки.

За мен и за нашата компания това е първата премия, която получаваме, показа пред БГНЕС Надежда Генчева, шеф на „ Фешън Мания ” ООД. Трудности има от всякакво естество- като се стартира от фрагментите, които липсват освен в нашата сфера. Но с доста труд и непримиримост всичко се реализира, сподели тя. Аз съм сюрпризирана от признанието, тъй като нашата компания е разрастваща се, само че се надявам днешната да е една от премиите ни, когато продължим да се потвърждаваме на нашия и на външните пазари, уточни Генчева. Мисля отсега нататък да направя академия за млади фрагменти, с цел да можем сами да ги приготвяме, тъй като ни трябват освен шивачки, само че и програмисти, издаде проектите си бизнес дамата. Като добави, че тяхната компания предлага почтени заплати на чиновниците си./БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР