В София започват проверки на подмостовите пространства и съоръженията на

...
В София започват проверки на подмостовите пространства и съоръженията на
Коментари Харесай

Столичната община започна проверки на речните корита

В София стартират инспекции на подмостовите пространства и оборудванията на главните реки за нерегламентирани боклуци и бездомни хора.

Красимир Димитров, дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита " към Столична община: Столична община прави превантивни ограничения и гледаме сериозната инфраструктура, изключително мостови уреди, с цел да не се получи пожар под моста, при който по-късно да имаме последици и за придвижването, преминаващо от горната страна. Затова ние постоянно ревизираме подмостовите уреди за хора, които водят бездомнически живот, с цел да може да им помогнем и на тях с спешните центрове, а и да почистим.
Общо четирима индивида бяха открити, които не пожелаха да останат в центровете на общината, сподели още Красимир Димитров.

Инспекциите касаят и равнището на реките.
Красимир Димитров: Реката минава 50 см под равнището. Имаме станции, които мерят и можем да предупредим хората. Но въпреки всичко е извънредно рисково.
Проверките не престават.

Красимир Димитров от дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита " към Столичната община е бил и един от първите, пристигнали на място след пожара в " Пирогов ". По думите му първи са били екипите на пожарната.
Красимир Димитров: Изключително тежка нощ. Адмирации към личния състав на " Пирогов ", които се оправиха чудесно с евакуацията на пациентите от отделението. За страдание, има двама починали, както знаете. Чакаме да завърши огледът. Дирекцията ни с всички чиновници са на място, с цел да помогнем за възобновяване на естествения темп на отделението. Така че ще почистим, ще оправим дружно с доброволци от Столична община. Ще помогнем за разчистването, тъй че пациентите да си влязат по стаите. /.../Ще останат затворени двете стаи, които са наранени от гърмежа.  Проблем с инсталацията за О2 е евентуалната причина за пожара в Проблем с инсталацията за О2 е евентуалната причина за пожара в "Пирогов "
Двама души починаха при пожар в болница "Пирогов ". Повече за случая от директното включване в "Сутрешния блок " на Българска национална телевизия репортера ни Тереза Ставрева.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР