В София от няколко месеца заживяха наследниците на Ангел Христов

...
В София от няколко месеца заживяха наследниците на Ангел Христов
Коментари Харесай

Децата на брат Галев отличници по химия, живеят скромно в София

В София от няколко месеца заживяха наследниците на Ангел Христов – единият от тандема Братя Галеви, научи HotArena.

Синът Виктор и дъщерята Елен на единия от братята са студенти в Химикотехнологичния и металургичен институт в столицата. Двамата живеели чартърен и не показали разкош. Дори състудентите им не знаели, че са деца на Ангел Христов. Виктор и Елен са отличници в специалността „ Фин органически синтез “ в постоянна форма на образование. Дори Елен кандидатствала за стипендия и имала желание да продължи образованието си в чужбина.

Майка им Радмила живее в Дупница. Дамата е треньор на дребни гении в художествената гимнастика, които постоянно печелят оценки в шампионати. Никой не я гледа изкривено, тъй като Геле помагал на доста хора макар страшната си популярност.

Ангел Христов и Пламен Гелв избягаха от България през 2012г. малко преди да бъдат наказани дефинитивно по 5 години затвор поради рекет, написа „ България Днес “.

От тогава комисията за нелегално имущество води каузи против тях. Искът против Ангел Христов, брачната половинка и децата му е в размер на 2,25 милиона лв., а против Пламен Гелев и наследниците му – 2,26 милиона лв.. Въпреки това децата на Христов останаха да учат в България а дъщерята на Пламен Гелев от дълго време живее и учи в Лондон, където е и майка й Емилия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР