В София хванаха шофьор с кокаин и друг с полицейска

...
В София хванаха шофьор с кокаин и друг с полицейска
Коментари Харесай

В цялата страна се провежда специализирана полицейска операция

В София хванаха водач с кокаин и различен с полицейска лампа и без брошура

20 минути лиши на полицията при започване на акцията в София да хване първа позитивна проба за кокаин на водач на автомобил. В цялата страна се организира профилирана полицейска интервенция за съблюдаване на Закона за придвижването по пътищата.

40-годишен мъж от София пък е арестуван, откакто се опитал да избяга от полицейска инспекция. Мъжът е карал кола без годна шофьорска брошура, а в колата му са открити полицейска лампа и две радиостанции. Той и двамата му спътници на 30 и 37 години са арестувани. По случая тече следствие.

От през вчерашния ден 20 екипа на полицията правят засилен надзор в столицата. На всеки час и половина местоположението на патрулите се сменя. Освен документите, водачите се тестват за алкохол и опиати.

научи, че при една от инспекциите в столицата довечера е арестувана жена, като дрегерът отчел 2,5 промила алкохол в кръвта. Оказва се по-голяма част от водачите отхвърлят да бъдат тествани за опиати. Така те получават парична санкция на стойност 2 хиляди лв. и лишаване на книжката за 2 години, само че заобикалят правосъден развой.

Проверките са в цялата страна. В Бургас акцията на полицията стартира още от входа на автомагистрала "Тракия ". По-голямата част от водачите споделиха, че поддържат инспекциите и те би трябвало да бъдат постоянни, а освен след тежки произшествия. Акцията се организира непрекъснато и е безсрочна.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР