В София до НДК се проведе протест срещу Covid ограниченията

...
В София до НДК се проведе протест срещу Covid ограниченията
Коментари Харесай

Протест в София срещу ограниченията и срещу идеята за въвеждане на Сovid пропуски


В София до НДК се организира митинг против Covid рестриктивните мерки и против концепцията за въвеждане на Сovid пропуски, наричани " зелени “ документи.

Организатор на демонстрацията е „ Разбунена София “ - родителска група в поддръжка на обичайното българско семейство и съхранението на фамилните полезности.

Протестът мина под наслов: " Оставете народа на мира, оставете децата на мира, слушайте науката и без принуди на никого ".

От трибуната на митинга - пилоните до НДК - един от стачкуващите съобщи:

„ Уважаеми господа ръководещи, ще регистрирате ли пик на това, което го няма, и ще извършите ли по този начин, че хората още веднъж да стартират да умират от боязън, еклипсът на опазване на здравето или от погубващо ги опазване на здравето – от рода на обдишване с О2 на човек, който има израстък в гърлото, и ще пишем ли всичко това на ковида? Ще прекараме ли още една ужасна зима в конвулсия или най-сетне ще кажем на всички, които постановат това: Я, си гледайте работата! Аз някъде от една година насам изключих тв приемника. Препоръчвам – изключиш ли тв приемника, ковидът изчезва “.

Първоначално демонстрацията беше планувана като шествие по бул. " Витоша " до здравното министерство, президентството и Народното събрание, само че поради неприятното време уредниците ограничиха проявата до региона на НДК. Те дадоха обещание нова проява след три седмици.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР