В случай че тази сутрин сме се събудили с внезапно

...
В случай че тази сутрин сме се събудили с внезапно
Коментари Харесай

Готова ли е Кристина Агилера за сватба

В случай че тази заран сме се събудили с ненадейно любознание за персоналния живот на Кристина Агилера, е време да приветстваме Матю Рътлър. Двамата са дружно повече от десетилетие, като всичко стартира през 2009 година на снимачната площадка на " Бурлеска ". Той е помощник в продукцията. Тя - в основната роля на кино лентата. Останалото е история.

На връх Свети Валентин преди осем години Матю желае ръката на обичаната си. Тя споделя " Да ". И макар че са отдадени един на различен, двамата не бързат да вървят до олтара.

Източник на Us Weekly разкрива, че и сега изпълнителката няма проекти за женитба. Тя и Мат са щастливи по този начин както са. " Те са една от тези двойки, които не се нуждаят от документ, с цел да потвърдят любовта си един към различен. "

2014 година е паметна за двойката и поради появяването им на щерка им Съмър, скоро след годежа им. Въпреки това Кристина Агилера споделя, че не желае да бърза с брака. В момента певицата е фокусирана върху кариерата си и това да бъде майка. " Любовта е задоволително сигурна, че не се нуждаем от женитба, с цел да потвърдим нашата отдаденост. Радваме се на щерка си, на нашето фамилията и нашата работа, към този момент. "

Говорейки за цели, източникът прибавя, че Кристина работи върху поддържането на тялото си и се радва на турнето си в Обединеното кралство. Чувства се доста добре и още веднъж е в стихията си, правейки това, което обича.
 
И въпреки всичко, дано не забравяме, че изпълнителката на " Genie in a Bottle " към този момент един път е минавала под венчилото. Тя и Джордан Братман са биле женени от 2005 до 2011 година Имат и наследник Макс, което е на 14-години. Когато се среща с Матю Рътлър, Кристина Агилера към този момент е по средата на бракоразвод с някогашния си брачен партньор.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР