В сложната за целия свят ситуация за справяне с пандемията

...
В сложната за целия свят ситуация за справяне с пандемията
Коментари Харесай

Природен съюзник в битката с вируса

В комплицираната за целия свят обстановка за справяне с пандемията COVID-19 е значимо да можем да се обърнем към естествените други възможности, които могат да бъдат потребни.

ни дава една такава опция, която по натурален метод подкрепя организма да усъвършенства положението на кръвоносните съдове и прави допустимо да се понижи вероятността от тежко протичане и следващи затруднения.

Защо е значим Провиотик Кардио?

Събраният клиничен опит за месеците, в които светът живее в изискванията на пандемия COVID-19 демонстрира многостранност на клиничните изяви на новия ковид SARS-CoV-2 върху човешкия организъм.

Една от аргументите за многообразието на клиничните признаци е, че SARS-CoV-2 поразява стената на кръвоносните съдове (ендотела). Изучаването на причинителя на COVID-19 е посочило, че по повърхността на SARS-CoV-2 има липофилни формирания (които са с афинитет към мастните клетки). Те се нуждаят от липиди, с цел да се реализира по-нататъшното развиване на вирусните частици.

Плаките холестерол в съдовете и атеросклеротичните отлагания по ендотела дават добра среда за развиване на вирусните частици. Затова при пациентите, приемащи медикаменти, които намаляват равнищата на холестерола и усъвършенстват положението на кръвоносните съдове (например статини) съдовете са в положително положение, отлаганията по-малко и вероятността за заболяване и тежко протичане е по-ниска.

Затова е добра опция за подкрепяне на организма да овладее холестероловите отлагания по съдовете.

Какво съставлява Провиотик Кардио?

Това е български артикул, лична разработка на млади учени от Биологическия факултет на Софийски университет.

В него се съдържа български пробиотичен вариант изолиран от ферментирал артикул (кисело зеле) Lactobacillus plantarum GLP 3 и мощен антиоксидант получен от грозде Trans-Resveratrol.

Lactobacillus plantarum основава неподходящи условия за развиване на неприятни бактерии, които подтикват синтеза на ТМАО от организма на индивида.

TMAO или триметиламин N-оксид е вещество, създадено по време на храносмилането и метаболизма. Образува се след консумация на храни, които съдържат вещество, наречено холин - намиращо се освен в аленото месо, само че и в пилешкото месо, яйцата и рибата. Докато бактериите в червата се хранят с холина, създават триметиламин (TMA). Черният дроб приема този ТМА и го трансформира в TMAO.

Как Провиотик Кардио подкрепя организма?

Повишените равнища на ТМАО водят до увеличение равнищата на холестерол и отсрочване на атеросклеротични плаки, както и до активиране на тромбоцитите. Затова предотвратяването на синтеза на ТМАО с помощта на приема на Lactobacillus plantarum GLP 3 оказва удобно въздействие върху положението на кръвоносните съдове в организма. Това е извънредно потребно при сегашната пандемия, защото нарасналата интензивност на тромбоцитите и склонността към тромобози е сериозен фактор, обуславящ тежкото протичане.

Resveratrol (във тип на най-добре усвоимия Trans-Resveratrol ) е потребен при контрола на кръвното налягане, посредством увеличение на производството на азотен оксид (NO), ендогенен и мощен вазодилататор. Вазодилатацията понижава периферното противодействие, което непосредствено въздейства на артериалното налягане и намалява Вербовъчна разработка.

Механизмите, които са в основата на сърдечно-съдовото защитно деяние на Resveratrol, са многостранни. Показано е, че Resveratrol контролира eNOS (ензими, катализиращи производството на NO). Повишаване на бионаличността на Resveratrol може също да индуцира съществени клетъчни антиоксидантни в сърдечните и съдовите кафези, което води до маркирано затихване на оксидативния стрес.

В се съдържа високо първокласен Resveratrol, в най-добре усвоимата му форма Trans-Resveratrol . Той е получен единствено от грозде и се усвоява от организма извънредно елементарно. След банкет на Trans-Resveratrol бионаличността в организма е в пъти по-висока спрямо тази при банкет на ресвератрол. Това обуславя доста по-благоприятното антиоксидантно въздействие върху клетките.

Провиотик Кардио е една естествена опция подпомагаща организма в естествените му процеси на понижаване на холестероловите равнища и атеросклеротичните плаки по стените на кръвоносните съдове, което подкрепя подобряването на положението на ендотела.Това дава опция на организма самичък да се приготви и да понижи вероятността от тежко протичане и следващи затруднения.

*Хранителната добавка Провиотик Кардио НЯМА непосредствено влияние против коронавирусна зараза. Фирмата дистрибутор за България СмартБио ООД няма здравни и хранителни искания за това!
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР