В Сливен подновяват делото за убийството на 7-годишната Кристин от

...
В Сливен подновяват делото за убийството на 7-годишната Кристин от
Коментари Харесай

Подновяват делото за убийството на 7-годишната Кристин от Сотиря

В Сливен възобновяват делото за убийството на 7-годишната Кристин от село Сотиря. Обвиняем по него е 21-годишният Мартин Трифонов.

Сливен

Той беше арестуван след огромно търсене, 24 часа след осъществяване на закононарушението. Обвиненият е с мярка за неотклонение задържане под стража. Прокуратурата му повдигна 3 обвинявания - за блудничество, обезчестяване и за ликвидиране, по изключително нечовечен и непосилен за жертвата метод. Предвиденото наказване за тях е пожизнен затвор без право на подмяна.

Делото за убийството на Кристин стартира при започване на януари и се гледа по съкратеното произвеждане. Магистратите конституираха като частни обвинители по него - майката, бабата и дядото на убитото момиченце. Направените искове от тях са за общо 600 хиляди лв..
 Делото за убийството на Кристин от Сотиря потегли при кратко правосъдно разследване Делото за убийството на Кристин от Сотиря потегли при кратко правосъдно разследване
У нас стартира делото против 21-годишния Мартин Трифонов, упрекнат за жестокото ликвидиране на 7-годишната Кристин от село Сотиря предишното лято. Страните прочие..
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР