В следващото поколение на бордовата инфо-комуникационна и мултимедийна система Sensus на Volvo

...
В следващото поколение на бордовата
инфо-комуникационна и мултимедийна
система Sensus на Volvo
Коментари Харесай

Volvo въвежда услугите на Google в следващата си бордова система

В идващото потомство на бордовата инфо-комуникационна и мултимедийна система Sensus на Volvo Cars ще бъдат интегрирани и огромна част от основните услуги на Гугъл. Това оповестиха от автомобилната компания, като споделят, че бъдещите притежатели на техните автомобили ще могат да разчитат на допълнителна помощ и комфорт чрез функционалностите на приложения като гласовият помощник Гугъл Assistant, Гугъл Play Store, Google Maps и други.

Новото потомство на система Sensus ще използва платформата Android, което ще гарантира спомагателна еластичност на работа, голям брой нови приложения, както и нови благоприятни условия за разработчиците.

“Предлагането на услугите на Гугъл в автомобилите Volvo ще форсира нововъведенията в свързаността и ще ни помогне в областта на създаването на приложения и свързани услуги ”, разяснява Хенрик Грийн, старши вицепрезидент на подразделението Изследвания и разработки на Volvo. “Скоро шофьорите на Volvo ще имат пряк достъп до хиляди приложения, които правят ежедневието по-лесно и свързаността с околния свят по-приятна ”

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР