„В следващата година и половина ще участваме в няколко събития,

...
„В следващата година и половина ще участваме в няколко събития,
Коментари Харесай

Министър Богданов: Създаваме условия, с които да върнем българи от чужбина да работят у нас


„ В идната година и половина ще участваме в няколко събития, които са ориентирани към българската диаспора към света “. Това сподели министърът на стопанската система и промишлеността Богдан Богданов пред членовете на Икономическата комисия в Народното събрание. По негови думи Министерството на стопанската система и промишлеността основава условия, с които българите от чужбина да могат да аплайват както за работа в държавни предприятия у нас, по този начин и за търговски представители в чужбина (СТИВ). Министър Богданов акцентира, че главната цел е повече сънародници да се завърнат в родината си и България да стане все по-разпознаваема като капиталова дестинация за развиване на бизнес.

Пред депутатите от икономическата комисия министър Богданов изясни и че държавното управление и Министерството на стопанската система и промишлеността поставят всички старания, с цел да основат по-добра среда за правеното на бизнес в България. Министърът заяви, че от данъчна позиция страната ни има поредна политика.

„ Мога да ви уверя, че Министерството на стопанската система и Министерски съвет поставят всички старания за основаване на една по-добра и предвидима среда за бизнеса “, сподели още Богданов пред депутатите от отрасловата комисия.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР