В ситуация като сегашната на растяща несигурност в международен план

...
В ситуация като сегашната на растяща несигурност в международен план
Коментари Харесай

ГЕРБ не дава да се чегъртат службите

В обстановка като сегашната на растяща неустановеност в интернационален проект поради войната в Украйна, е неуместно да се вършат промени в службите за сигурност”. Това съобщи през днешния ден ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

Според нея е несвоевременно посягане в този миг въобще разискването на тематиката за службата за национална сигурност и то „ в подтекст на най-различни нападки от страна на министри, от страна на членове на съдружното ръководство, даже и от в случай че не се неистина и министър-председателя”, разяснява още тя.

Според нея от сряда следим явната проява на явни корупционни практики и обвиняванията сред партии в обединението. Атанасова се базира на изявление на депутата от „ Продължаваме промяната” Александър Дунчев, който съобщи, че доста от новите шефове на горските стопанства са назначени по партийна линия и прикриват схеми с противозаконен рандеман на дървесина. По този метод той непосредствено намеси името на министъра на земеделието Иван Иванов, който е от квотата на Българска социалистическа партия.

Атанасова очаквала прокуратурата да се самосезира по случая. Междувременно Дунчев и негови сътрудници депутати оповестиха, че се готвят в най-скоро време да осветлят схеми за злоупотреби в земеделието.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР