В сградата на Районната служба "Пожарна безопасност и защита на

...
В сградата на Районната служба "Пожарна безопасност и защита на
Коментари Харесай

В Тетевен бе отслужен водосвет за здраве по случай професионалния празник на пожарникарите

В постройката на Районната работа "Пожарна сигурност и отбрана на популацията " /РСПБЗН/ в Тетевен бе отслужен водосвет за здраве във връзка 14 септември - професионален празник на чиновниците на Главна дирекция "Пожарна сигурност и отбрана на популацията " към Министерство на вътрешните работи.

Събитието бе маркирано дружно с християнския празник Кръстовден, оповестяват от общинската администрация.

Сред присъстващите е била и кметът на община Тетевен Мадлена Бояджиева, която е отправила пожелания за здраве, шанс и сполучлива реализация на най-смелите житейски и професионални желания на чиновниците на пожарната. Тя е благодарила за положителното съдействие, проявения висок професионализъм, геройство и неустрашимост на пожарникарите от РСПБЗН - Тетевен, при поддръжката в бедствени обстановки и обезпечаване на сигурността на популацията на цялата община.

"Да бъдеш пожарникар не е единствено специалност, само че и предопределение, което всеки от Вас, уважаеми сътрудници, носи в сърцето си. Това е дълбока мотивация - да бъдеш в услуга на обществото, да гледаш заплахата в очите и самоотвержено да изпълняваш служебните си задължения ", е декларирал инж. Николай Христов, шеф на РСПБЗН - Тетевен.

По време на "Седмица на пожарната сигурност и отбрана на популацията " в тетевенската пожарна афишират Дни на отворените порти. Дежурните чиновници ще одобряват позвънявания или ще посрещат жители, искащи да се срещнат с активността на службата, да видят непрекъснатата експозиция на пожарното дело в община Тетевен или да слагат въпроси, свързани с пожарната сигурност. Обявена е и открита телефонна линия за връзка: 068668644, показват от администрацията. От там допълват, че ще има и занятия с противопожарните коли в детската ясла и детските градини в Тетевен, като ще изнесат беседи на противопожарна тема на място.

На 17 септември в състезателен комплекс "Тетевен 2009 " ще се състои футболен шампионат сред службите за пожарна сигурност в област Ловеч.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР