В Северна Македония се организира издирване на изчезналия Александър Заков

...
В Северна Македония се организира издирване на изчезналия Александър Заков
Коментари Харесай

Неочакван обрат с мистериозно изчезналия Александър от Ключ: Издирват го… в чужбина

В Северна Македония се провежда търсене на изчезналия Александър Заков от петричкото село Ключ. Това се случва, откакто е получен информация, че той е бил видян в западната ни съседка, предава Блиц.
В обществената мрежа Facebook се появи коментар на македонски жител, че е забелязал Александър.
Ето какво написа братът на Александър – Борислав, в събота:
„ Уважаеми хора, брат ми Александър Заков е видян в Ново Конярево, Македония! Молим за доброволци в издирването му! Организация е направена и с македонските жители!
Утре 18.02 в 9 часа македонско време събирателен пункт пред магазина на основния път в Ново Конярево! Благодаря! Моля споделяйте! “.
За издирването му в мрежата се основава организация в селата Сушица и Ново село. Сборният пункт е центърът на село Ново Конярево. За доброволците е обезпечен превоз.
33-годишния Александър Заков от село Ключ е в неопределеност е от 30.12.2023 година
За изгубването на Александър се завъртяха най-различни версии. В родното му село даже се приказва, че бил похитен от извънземни и скоро щял да бъде върнат.
В един от мнения във Facebook групата за издирването му в края на януари консуматор написа: „ Възможно ли е да е минал през границата неусетен? Имам в поради, че не е далеч… Може това да е евентуална причина за продължителното безрезултатно търсене “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР