В Северна Македония няма антибългарска истерия. Има отговорни лица за

...
В Северна Македония няма антибългарска истерия. Има отговорни лица за
Коментари Харесай

Ковачевски: В Северна Македония няма антибългарска кампания

„ В Северна Македония няма антибългарска нервност. Има виновни лица за последните произшествия, тъй като това са дейности на обособени лица и не може цяла страна да бъде упреквана за дейностите на обособени хора. Предприемаме всички дейности в сходство с Конституцията и продължаваме да бъдем градивен сътрудник както в района, по този начин и в Европейски Съюз “.

Това сподели министър председателят на страната Димитър Ковачевски в Народното събрание на страната, където през днешния ден е ден за въпроси на депутатите към държавното управление, съобщи Българска телеграфна агенция.

На въпрос за какво държавното управление не е приело предлагането на президента Пендаровски за оповестяване за нежелани на територията на Северна Македония „ евродепутат от България и други лица от България ”, Ковачевски напомни, че решението на държавното управление е било да бъде ангажирано Министерство на вътрешните работи в страната да предприеме всички ограничения, с цел да премине отбелязването на годишнината на Гоце Делчев умерено. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР