В село Мушич, 77-годишната сръбкиня Олга Бошкович със своята възможно

...
В село Мушич, 77-годишната сръбкиня Олга Бошкович със своята възможно
Коментари Харесай

Майка на 77 г. носи парализирания си син на гръб от 59 г.

В село Мушич, 77-годишната сръбкиня Олга Бошкович със своята допустимо най-жертвена и мощна майчинска обич потвърждава, че нищо не е по-силно от нея. Олга е живяла целия си живот, отглеждайки своя неподвижен наследник Предраг, който е на 59 години, и тази невероятна история продължава към този момент повече от половин век.

С мъжът на бърз боклук, когато научил, че Олга е бременна, и с роднините, които били срещу рождението на дете без брачен партньор, Олга самоуверено решила да стане майка. И даже когато стана ясно, че Предраг ще бъде неподвижен още от раждането си, тя не се отхвърли от него.

Отглеждайки го в дребната стая, която родителите й й дали, Олга освен му обезпечи дом, само че и го носеше на гърба си до учебно заведение, с цел да бъде измежду връстниците си и да се развива. И в този момент, след години, в които Предраг порасна и стана мъж, майка му към момента го носи.

Независимо от предложенията за инвалидна количка, Олга избира да се грижи за него сама. С майсторство и обич, Предраг научил да основава красиви произведения от дърво с лявата си ръка, които раздава на локални деца и познати.

Въпреки всички старания на Олга, в последно време става все по-трудно да се грижи за семейството и да носи Предраг на гърба си. Но тя най-много е разтревожена от концепцията, че когато тя напусне този свят, синът й ще остане самичък и никой няма да се грижи за него. Тази история на майчинска посвещеност и обич постоянно ще остава в сърцата на тези, които я чуват.

Източник: newsbul.com

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР