В СБАЛАГ Майчин дом ще се провеждат безплатни гинекологични прегледи.

...
В СБАЛАГ Майчин дом ще се провеждат безплатни гинекологични прегледи.
Коментари Харесай

Безплатни прегледи в “Майчин дом”

В СБАЛАГ " Майчин дом " ще се организират безвъзмездни гинекологични прегледи. Кампанията ще започва на 16 април и ще продължи до 27 април. Инициативата се провежда от екипа на изпълнителния шеф на " Майчин дом” доцент доктор Иван Костов във връзка Международния ден на здравето, който светът отбелязва на 7 април.

" Международният ден на здравето е прелестен мотив да напомним на всички наши пациентки, че би трябвало да наблюдават деликатно своето здраве и да не подценяват постоянните профилактични прегледи. И защото тази година 7 април беше по време на Великденските празниците, аз и моят екип взехме решение да превърнем този един ден в цели две седмици с безплатните гинекологични прегледи.”, разяснява доцент доктор Костов.

Прегледите се състоят от ултразвукова и ендоскопска диагностика, като са ориентирани към лекуване на разнообразни болести, засягащи половата система на дамата като миомни заболявания, кисти на яйчниците, изпускане на урина, полепи по лигавицата на матката и стерилитет.

Консултациите ще се организират всеки ден сред 13:00 и 14:30 ч. в СБАЛАГ " Майчин дом”. Всяка жена, която желае да се прегледа, може да направи това след авансово записване на телефон 02/9172 233. Записванията са вероятни всеки работен ден сред 10:00 и 12:00 ч.

В деня на планувания обзор пациентката е целесъобразно да носи всички документи, които има, свързани с горепосочените болести.

Местата за безплатните гинекологични прегледи са стеснен брой.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР