В съвременния дигитален свят функцията за бързо възпроизвеждане на видео

...
В съвременния дигитален свят функцията за бързо възпроизвеждане на видео
Коментари Харесай

YouTube започна да тества жестово активиране на двойна скорост на възпроизвеждане

В актуалния цифров свят функционалността за бързо възпроизвеждане на видео се оказа извънредно известна — доста хора бързат да получат най-вече информация за малко време, изключително когато става дума за наличие от подкасти. В момента Гугъл стартира да внедрява нова функционалност в YouTube — удвояване на скоростта на възпроизвеждане с жест.

Възможността за контролиране на скоростта на възпроизвеждане, несъмнено, я има в YouTube даже и сега, само че с цел да я измененията, първо би трябвало да щракнете върху екрана с съответния видеоклип, да извикате менюто с настройки, да изберете раздел „ Скорост на възпроизвеждане “ и едвам по-късно да зададете нужните параметри.

Тепърва видео-хостингът има нова опция. За да гледате видеоклипове с 2x скорост, просто би трябвало да докоснете случайно място от екрана на плейъра и да задържите пръста си за известно време. В резултат на това, в горната част на прозореца ще се появи известието „ Възпроизвеждане с 2x скорост “. Според YouTube, тестванията на функционалността ще продължат до 13 август. Успоредно с това компанията прави оценка на още една функционалност — заключване на екрана по време на възпроизвеждане за отбрана против инцидентни докосвания.

Трябва да се има поради, че упоменатите тестови функционалности са налични единствено за клиентите на YouTube Premium.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР