В съвместно проучване експерти на СЗО и китайски учени заключиха,

...
В съвместно проучване експерти на СЗО и китайски учени заключиха,
Коментари Харесай

Доклад на СЗО и Китай: Извънредно невероятно е вирусът да е създаден в лаборатория

В взаимно изследване специалисти на СЗО и китайски учени заключиха, че версията, съгласно която вирусът на COVID-19 е бил предаден на индивида посредством животно медиатор, е " евентуална до доста евентуална " догадка, а инцидентното му приключване от лаборатория е " изключително необикновено ", съобщи AFP.

Според окончателния вид на отчета, представен от AFP, експертите считат, че " с оглед литературата за ролята на добитъка като промеждутъчен гостоприемник за появяващите се заболявания са нужни още следствия с по-голям географски обсег " в Китай и другаде, заяви Българска телеграфна агенция.

Докладът на експертите, които съгласно някои не са имали опция да работят свободно по време на четириседмичния им престой в Ухан, удостоверява първите експертни изводи, показани от тях на 9 февруари в този китайски град, където се е появил вирусът. Експертите са склонни да се съгласят с общоприетата доктрина, че вирусът е бил предаден на хората от животни, евентуално прилепи, посредством посредничеството на други животни, още неустановени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР