В Санкт Петербург Диляна Попова стана колежка на Никол Кидман.

...
В Санкт Петербург Диляна Попова стана колежка на Никол Кидман.
Коментари Харесай

Диляна Попова стана колежка на Никол Кидман

В Санкт Петербург Диляна Попова стана колежка на Никол Кидман. Манекенката и фамозната холивудска актриса участваха в събитие на известна компания за часовници и бижута в един от най-лъскавите хотели в родния град на президента Владимир Путин. Бившата на Асен Блатечки се оказа известна в Русия, а за поканата своята роля изиграл и фактът, че сабитието било ориентирано към богати дами.

A post shared by Dilyana Popova (@dilyanapopova_official) on Aug 28, 2018 at 11:17pm PDT

Тя получила сериозна оферта, на която нямало по какъв начин да откаже, а като спомагателен бонус пристигнала срещата с Кидман, която също била ангажирана в рекламната акция на международната компания. Никол била специфичния почетен посетител, с който се снимала огромна част от поканените, измежду които били едни от най-известните богаташи от Русия и прилежащите страни. Попова също показа в обществените мрежи фотоси с холивудската звезда.
„ Вчера в Санкт Петербург с невероятната Никол Кидман ", непретенциозно отбелязва майката на сина на Блатечки. Петербург има славата на финансовата столица на Русия и една огромна част от компаниите вършат рекламните си промоции точно там, а не в столицата Москва.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР