В Съединените щати 55-годишният жител на Орегон Уези Брунсуик спечели

...
В Съединените щати 55-годишният жител на Орегон Уези Брунсуик спечели
Коментари Харесай

Мъж послуша покойния си баща и спечели от лотарията 

В Съединените щати 55-годишният гражданин на Орегон Уези Брунсуик завоюва от лотарията, като се вслуша в съвета на починалия си татко, заяви People.

Мъжът стартира постоянно да купува лотарийни билети за Mega Millions и Powerball, откакто беседва с екстрасенс преди две години. Брунсуик научил, че това е последното предпочитание на починалия му татко. „ Баща ми беше разпален състезател на лотария “, твърди мъжът. Екстрасенсът споделил на Брунсуик, че татко му желае той да употребява цифри, свързани с значими дати.

В края на ноември 2022 година шансът му се усмихва. Числата на Брунсуик съответстват с печелившите и той удря джакпота в размер на 40 хиляди $ (2, 9 милиона рубли). Мъжът ще похарчи част от облагата за основаването на коли - занимание, което обича повече от 30 години. Победителят възнамерява да задели по-голямата част от паричната премия за по-светло бъдеще на своите близки.

По-рано беше обявено, че жена от Малайзия завоюва джакпота в лотарията и благодари на провидение за облагата. Според победителката тя е спечелила с помощта на Датук Гонг, дух страж, уважаван в страната.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР