В събота се проведе оспорвана и много тежка битка между

...
В събота се проведе оспорвана и много тежка битка между
Коментари Харесай

Кой е Бисер Русимов от Игри на волята 6

В събота се организира оспорвана и доста тежка борба сред Бисер Русимов - кандидат за присъединяване в Игри на волята 6 и Стратимир от третия сезон на риалити формата.

Бисер съумя да си завоюва място в идващия сезон на Игри на волята. Но кой е той? Бургазлията разкри повече за себе си, вижте в изявлението:

ВЪПРОС: Как се почувства, когато стъпи на Арената?

ОТГОВОР: Бях извънредно разчувствуван, когато стъпих на Арената, защото за този миг се сготвям към този момент повече от 4 години. Ако и тази година се бях явил на кастинги, щеше да бъде пета поредна година.

ВЪПРОС: Какво те спираше досега да не влезеш в предаването?

ОТГОВОР: Аз постоянно съм казвал, че за мен най-сериозното предизвикателство е да мина през комисията, която всякога е на кастингите. От там нататък съм споделил, че няма какво да ме спре. Нито борбите могат да ме уплашат, нито физическата подготовка ще ми бъде затруднение. Най-трудното за мен беше, а и най-голямото предизвикателство, да мина през самата комисия.

 г NOVA

ВЪПРОС: Какво си намерения, когато видя Стратимир?

ОТГОВОР: През цялото време мислех, че ще бъда изправен против някой от участниците, които вземат участие все още. Идея си нямах, че ще бъда изправен против един от най-хубавите участници в Игри на волята. В момента насладата в мен е огромна, тъй като съумях да победя.

ВЪПРОС: Демотивира ли те това, че Момчил заложи на Стратимир?

ОТГОВОР: По никакъв метод не ме демотивира, че Момчил не заложи на мен. Напротив, почувствах се още по-мотивиран да изляза и да печеля тази победа.

ВЪПРОС: Каква ще бъде подготовката ти за сезон 6?

ОТГОВОР: Подготовката ми за сезон 6 няма да се разграничава доста от предходните подготовки, като ще заложа повече на решение на пъзели, надлежно и на физическа подготовка. Тя включва плуване, кондиционни тренировки и така нататък

 г NOVA

ВЪПРОС: Какво да чакаме от Бисер в сезон 6?

ОТГОВОР: По-добрата версия на Бисер.

ВЪПРОС: Като кой някогашен участник би се оприличил?

ОТГОВОР: За мен един от най-силните участници от предходните сезони чисто физически е Фифо. Ако би трябвало да определим някой като сърце и воля, колкото и необичайно да звучи, за мен това е Касим, тъй като той, макар неприятната си физическа подготовка, не един път е показвал на Арената, че е извънредно борбен. Много е елементарно, когато един човек е добре физически квалифициран да излезе на Арената и да завоюва, само че същинската воля си личи тогава, когато си на лимита на силите си... или, когато нямаш такива.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР