В събота 23-годишната Тони-Ан Синг от Ямайка спечели титлата „Мис

...
В събота 23-годишната Тони-Ан Синг от Ямайка спечели титлата „Мис
Коментари Харесай

2019-а – годината на чернокожите красавици

В събота 23-годишната Тони-Ан Синг от Ямайка завоюва купата „ Мис Свят 2019” и накара всички да погледнат по различен метод на хубостта. Тя е следващата чернокожа хубавица, която способства за това 2019-а да се трансформира в революционна година за тъмнокожите хубавици.

23-годишната Тони-Ан Синг от Ямайка е „ Мис Свят ” 2019 Втора подгласничка в състезанието е французойката Офели Мезино, а трета – индийката Суман Рао
Само преди седмица друга чернокожа млада жена завоюва още един изтъкнат състезанието за хубост – „ Мис Вселена 2019”. Тогава Зозибини Тунзи от Южна Африка пребори над 90 претендентки за купата.

Снимка: Getty Images
" Мис Вселена 2019 " чупи всички стандарти за хубост – „ черно момиче ” с къса коса
Знаете ли, че в действителност през 20-те години на предишния век състезанията за хубост са забранявали присъединяване на чернокожи дами? Дори и откакто разпоредбите биват изменени и те имат право да се съревновават, публичното отрицание и опълчване продължава да е главен фактор те да не доближават до почетни места.

Кои са останалите тъмнокожи дами, които тази година победиха на подиума на състезанията за хубост – вижте на ladyzone.bg:
Мис Свят 2019 и още 4 хубавици, които трансформираха света на хубостта през последната година
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР