В Русе учениците ще продължат да посещават учебни занятия в

...
В Русе учениците ще продължат да посещават учебни занятия в
Коментари Харесай

В Русе училищата няма да затварят

В Русе учениците ще продължат да посещават образователни занятия в постройките на учебните заведения, само че от понеделник се вкарват ограничаващи ограничения по отношение на пенсионерските клубове, школите за извънкласни действия и групите по танци.

123 са към този момент свободните кревати в лечебните заведения на Русенска област, като 3 от тях са в интензивните браншове. Това заяви през днешния ден ръководителят на Областния действен щаб Свилен Иванов и разгласи девет ограничения, които обаче ще влязат в действие от понеделник.

Тенденцията за нарастване на броя на инфектираните с корона вирус се резервира през тази седмица и до 1 април се преустановяват всеобщите събирания навън и закрито, подготовките в читалищата и школите, занятията в езикови и обучителни центрове. Деца без компаньон няма да бъдат допускани в заведения за хранене и развлечения, включително заведения за хранене, заведения за бързо обслужване, кафе-сладкарници, молове и търговски центрове.

" Надяваме се с тези ограничения да понижим натиска върху болничните заведения и да понижим въобще заболеваемостта в нашата област ", каза ръководителят на Областния действен щаб Свилен Иванов. 

Засега учебните заведения остават отворени.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР