В рубриката на Събуди се Къси разкази тази седмица репортерът

...
В рубриката на Събуди се Къси разкази тази седмица репортерът
Коментари Харесай

Кола на „Общинска полиция” удари автомобила на студент, написаха му акт

В рубриката на „ Събуди се ” „ Къси разкази ” тази седмица репортерът Мария Йотова споделя една история на парадокса - за равенството на закона, само че не напълно. Какво се случва, когато елементарен човек кара и откъм гърба го блъсне кола на „ Общинска полиция ”? Оказва се, че акт получава лидерът на интонации автомобил, тъй като карал… прекомерно постепенно.

Именно в този споделих се оказват забъркани трима студенти. Иван, Йордан и Виктор се сблъскват с несправедливостта на 17 февруари. Тогава се случва въпросният случай. Участниците в него викат КАТ. Пристигналите чиновници обаче беседват единствено с сътрудниците си от „ Общинска полиция ” и съвсем не дават дума на трите момчета в ударената кола. Това описаха пострадалите пред камерата на NOVA.

„ Чувствам се беззащитен и без права. Но не считам, че би трябвало да си мълчим и разрешаваме да бъдем тъпкани ”, споделя Иван, който седял зад кормилото сега на злополуката.

Той не крие, че изхода от тази обстановка може да повлияе на решението му дали да остане в България или да замине да живее в чужбина.

Столична дирекция на вътрешните работи прави следствие по случая.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР