В резултат на светкавични действия на столични полицаи е предотвратено

...
В резултат на светкавични действия на столични полицаи е предотвратено
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА и Левски се биха, пострадаха полицаи

В резултат на светкавични дейности на столични служители на реда е предотвратено разрастването на скандал, зародил сред две групи младежи в днешния предиобед, малко преди началото на Вечното дерби сред футболните тимове на " ЦСКА " и " Левски ".
Сигналът за случая е подаден към 11:30 ч. през днешния ден в полицията. Съобщено е за спор сред почитатели на тимовете на ПФК „ Левски” и ПФК „ ЦСКА” в региона на бул. „ Ситняково “, наоколо до търговски център. По първични данни, при прекъсване на светофар, от два автомобила изскочили общо деветима, които почнали да трошат колите на съперниците си.
На място неотложно са били изпратени екипи на полицията. Благодарение на бързата им реакция разрастването на абсурда е предотвратено. Част от участниците са леко потърпевши, а други пробвали да избягат, само че са арестувани и отведени в столични полицейски ръководства. Работата по документирането на случая продължава.
При различен скандал, зародил минути преди 12:30 ч. през днешния ден пред стадион „ Васил Левски “, са потърпевши двама чиновници на реда. В сбиването са взели участие две огромни групи младежи - всичките почитатели на ПФК „ Левски “. Двамата полицейски чиновници са били ранени при подхванатите дейности за преодоляване на обстановката, в резултат на удари от хвърлени предмети. Те са откарани в болница за оказване на здравна помощ. Част от участниците в абсурда са арестувани и работата по установяването и на останалите продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР