В резултат на допълнителните полицейски действия по отношение на задържания

...
В резултат на допълнителните полицейски действия по отношение на задържания
Коментари Харесай

Варненският крадец на лотарийни билети призна и за други обири, има си и съучастничка

В резултат на спомагателните полицейски дейности във връзка с арестувания в рейс от градския превоз варненец - В.Д., 22-годишен, престъпно проявен, осъществил на 7 януари към 21.30 часа кражба на 13 лотарийни билети от магазин за алкохол и цигари, ситуиран против бл. 415 в к-с "Меден Рудник " и кражба на лотарийни билети на стойност към 100 лева от павилион, ситуиран против бл. 25 в к-с "Изгрев ", осъществена към 20.00 часа на 6 януари, е открито, че същият в съучастничество с престъпно проявената М.Г. от Бургас, направили на 3 януари кражба на лотарийни билети на стойност 260 лева от магазин "Тришър ", ситуиран на ул. "Милин камък ".

Констатирано е, че В.Д. и М.Г. направили на 28 декември 2017 година и кражба на дамска чанта, благосъстоятелност на 46-годишна бургазлийка от павилион, ситуиран на ул. "Цар Симеон ", съдържаща персонални документи и сумата от 300 лева

В.Д. и М.Г. са арестувани за период от едно денонощие в Първо Районно ръководство - Бургас, като създали цялостни признания. Работата по изцяло документиране на незаконната им активност продължава.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР