В развлекателното шоу Аз обичам България, което набира скорост по

...
В развлекателното шоу Аз обичам България, което набира скорост по
Коментари Харесай

Карък: Сашо Кадиев за втори път закова -20 в „Аз обичам България”

В развлекателното шоу „ Аз обичам България ”, което набира скорост по бТВ Александър Кадиев отново се оказа на губещата страна. Капитанът на единия тим отново удари -20 на колелото на шанса и изкара Сашето отвън нерви.

Деси Стоянова, която бе  тима на сина на Катето Евро го жегна: „ Нали се имаш за късметлия и ръката ти е лека, по какъв начин можа да заковеш -20? ”, попиля тя капитана си.

Ядосан Кадиев се закълна, че повече няма да пипне колелото на предаването. И макар напъните на останалите участници не можаха да догонят точките на тима на Кедъра.

За това може би ще се наложи Катето Евро да влезе в идващия епизод на шоуто с цел да даде рамо на сина си и да го поддържа. Всеизвестен е обстоятелството, че Мамин Сашко не може да понася загуби.Не инцидентно измежду феновете се битува мнението, че актрисата сама го побутва понякога като се грижи известността му да пораства.

„ Състезанието е прелестно за гледане, научаваш нови неща, само че водещата и Кадиев дотягат, Сашо с неговите номера, а Сърчаджиева доста се лигави. ”, „ Изкефих се когато Сашо удари -20 на колелото. ”, „ Като цяло шоуто се харесва, само че актьорите Сашо и Сашка много преиграват и нервират публиката. Да се чудиш по какъв начин по този начин зрителската публика се усилва и  " Аз обичам България " скоро  може да се трансформира в най-гледното шоу по бТВ, ”, разясняват фенове.

 

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР