В Разградско неправоспособен водач прегази умишлено брат си, а друг

...
В Разградско неправоспособен водач прегази умишлено брат си, а друг
Коментари Харесай

Неправоспособен водач прегази умишлено брат си

В Разградско недееспособен лидер прегази съзнателно брат си, а различен водач рани пешеходци и избяга от произшествието. За двата случая в селата Дянково и Ясеновец заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Илияна Георгиева, пишат от Българска телеграфна агенция.

Сигналът за тежкото пътнотранспортно произшествие в разградското село Дянково е получен към 21:20 часа нощес. Водач на микробус, който не има удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство, на улица „ Ахелой “ блъска 26-годишния пешеходец, негов по-голям брат. Със счупено ребро и перфорация на бял дроб потърпевшият е настанен в отделението по интензивно лекуване на разградската болница. Пробата за приложимост на алкохол на 22-годишния водач е негативна.

Сигналът за тежката злополука в Ясеновец е получен на тел. 112 към среднощ на 4 август. Управлявайки лек автомобил по улица „ Дунав “ в селото, 21-годишният водач излиза вдясно от пътното платно и удря движещите се по тротоара двама пешеходци – момчета на 16 и 15 години. До идването на екип на „ Пътна полиция “ лидерът избягал и се укрил. Пострадалите са откарани в болничното заведение в Разград. По-голямото от момчетата е настанено с комоцио за лекуване в хирургичното поделение, а другото – в медикаментозна кома и краткотрайна заплаха за живота е в отделението по анестезиология и интензивно лекуване. Малко по-късно лидерът на автомобила е открит и арестуван. Взети са кръвни проби за приложимост на алкохол и опиати.

С цел ограничение на предпоставките за пораждане на произшествия, най-малко един път месечно в региона ще се организира интервенция по метода на " широкообхватния надзор ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР