Един от претендентите за голямата награда от 100 000 лв

...
Един от претендентите за голямата награда от 100 000 лв
Коментари Харесай

И Чоткин се сдоби с жена от Хелс китчън

Един от кандидатите за огромната премия от 100 000 лева в Хелс китчън Чоткин бе прелестно сюрпризиран от началник Ангелов с подарък среща с близки хора.

 

В надпреварата премията сред участниците беше среща с някой, с който доста желаят да се видят. Именно той победи конкуренцията с рибай, който началник Ангелов оцени с цялостен комплект точки. Чоткин беше споделил, че желае да се види със фамилията и брат си, само че началник Ангелов му даде обещание по-голяма изненада, такава, каквато не си е представял.


`); break case width
И в действителност остана като треснат. Срещу него бе Камелия, която също бе част от шоуто, само че напусна Кухнята на Ада преди месец. Докато беше в „ Хелс китчън “ Камелия призна, че е влюбена в Чоткин.

Красивата дама го посрещна на сантиментална вечеря и на Чоткин му бе належащо време с цел да повярва, че всичко това е истина.

Очаквах да видя фамилията..., изпусна се Чоткин.

Е, аз не съм ли към този момент от фамилията, тросна му се Камелия.



Оказа се, че нещата сред двамата са напреднали неизвестно по какъв начин, откакто са разграничени от събитията, само че те даже приказват за женитба.

Тя го изненада с татуировка на буквите му на ръката си и той не можа да повярва какво му се случва.

Татуировка с моите букви? Май и аз ще върша на същата съра с нейните, сподели изумения готвач. Ти си ми мотивацията за победа.

Ако не победиш няма да има женитба, безапелационна бе дамата.

Камелия е най-красивата жена. За мен тя остава моята жена вечно, безапелационен бе Чоткин, а двамата се поцелуваха без да се срамят от камерите.

Горда съм с теб и имам вяра, че ще победиш, изпрати го назад в шоуто Камелия още по-нахъсан да се потвърди, че е най-хубавия.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР