В разговора си г-н Божков визира група некомпетентни политици, които

...
В разговора си г-н Божков визира група некомпетентни политици, които
Коментари Харесай

Васил Божков визирал група некомпетентни политици, а не държавата

" В диалога си господин Божков засяга група некомпетентни политици, които демонстрират неуважение или непознаване на Конституцията на Република България, пред която са положили клетва, а не страната като институция. " Това оповестиха публично от пресцентъра на " Нове Холдинг " след срещата сред Васил Божков и почитателите на " Левски ". Това в действителност е и първата публична позиция след събитието и идва точно от компанията на предприемача.

Ето и цялостния текст на известието:

" Във връзка с изявленията и появилите сe тълкования за срещата на господин Васил Божков с представителите на фен-клубове на ПФК „ Левски “, бихме желали да представим формалната му позиция.

В диалога си господин Божков засяга група некомпетентни политици, които демонстрират неуважение или непознаване на Конституцията на Република България, пред която са положили клетва, а не страната като институция. Същите политици с дейностите и изявленията си опонират и на редица европейски закони, разпореждания и правила. Законопроектът основан и подсилен от тях, основава и рисков казус в дейностите на властимащите към частния бизнес.

Същият план е непосредствено ориентиран против компанията, която финансира ПФК „ Левски “. При неговото вероятно реализиране, поетите и изпълнявани досега задължения за излекуване и развиване на клуба ще станат неизпълними. " /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР