В разгара на зимния сезон, Община Банско представи своя потенциал

...
В разгара на зимния сезон, Община Банско представи своя потенциал
Коментари Харесай

Силно присъствие на Банско на 4 международни изложения


В разгара на зимния сезон, Община Банско показа своя капацитет на четири интернационалните туристически изложби – EMITT в Истанбул (Турция), Tourism & Travel Expo в Кишинев (Молдова), International Fair of Tourism в Белград (Сърбия) и TRAVEL+ в Будапеща (Унгария).
На ревюто EMITT в Истанбул, Община Банско взаимно с представители на туристическия бизнес все присъединяване със независим деск в границите на щанда на Министерството на туризма. В 27-то издание на ревюто, се включиха повече от 600 изложители от 95 страни, експерти в региона на туризма, както и самостоятелни туристи с интерес към ски туризма, планински, културен и фестивален туризъм. Изложението даде опция за определяне на нови контакти, разширение на мрежата от сътрудници и клиенти, срещи с експерти от целия свят във всички браншове на туристическия отрасъл.
От 16 до 18 февруари, Банско взе присъединяване и на интернационалното туристическо ревю „ Tourism & Travel Expo “ в Кишинев, което тази година е най-голямото по рода си събитие в Молдова. Община Банско беше една от общо седемте туристически компании и общински администрации, които показаха България на информативен щанд на Министерството на туризма.
В сръбската столица Белград, от 22 до 25 февруари 2024г., се организира 45-тото издание на интернационалното туристическо ревю International Fair of Tourism /Sajam Turizma/, което е най-голямото туристическо събитие на територията на Сърбия и Югоизточна Европа. Банско е известна ски дестинация на сръбския пазар и бе показан капацитета на дестинацията във фестивалния и културен туризъм, спа и уелнес услугите, както и пешеходния и здравен туризъм.
В същото време, представители на „ Съюза на туристическия бизнес “ показаха Банско на интернационалното туристическо ревю TRAVEL+, където България взе участие като извънреден посетител. TRAVEL+ 2024 е най-значимото събитие в Унгария с директна туристическа устременост, което показва най-новите и забавни туристически оферти от туристически организации и туроператори, места за настаняване и отдих.
Участието в тези четири интернационалните изложби способстват за одобряването на Банско като туристическа дестинация, основаването на нови контакти, разширение на мрежата от сътрудници и клиенти. Обещаващо е, че ски курорт №1 в България ще се популяризира три месеца през 2024г. в един от най-гледаните телевизионни канали в Турция – CNN Turk.
Общината продължава своите интензивности в промотирането на туризма, взимайки присъединяване на три други значими изложби през месец март: ITB в Берлин, Германия (5-7 март), ВАКАНЦИЯ & СПА 2024 в София (13–15 март) и на най-голямото туристическо ревю Ferien във Виена, Австрия (14-17 март). Тези събития дават още една опция за привличане на вниманието към туристическа дестинация - Банско и определяне на нови връзки в международен мащаб.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР