В разгара на подготовката на двата големи концерта в НДК,

...
В разгара на подготовката на двата големи концерта в НДК,
Коментари Харесай

Веселин Маринов с изповед за дамата, с която иска да свърже живота си

В разгара на подготовката на двата огромни концерта в НДК, с които Веселин Маринов ще зарадва феновете си на 23 и 24 ноември. Обичаният артист разреши да се надникне „ зад завесата ” на подготовката на сходни концерти от подобен мащаб в предаването COOL…T по bTV.
В празната Зала 1, която отвориха особено за Маринов, хитовият реализатор описа и за паниките, лишенията и напрежението, които съпътстват сходни планове. Абсолютен рекордьор в България, Веско ще е първият ни реализатор, направил 25 концерта на първата ни сцена в Националния замък на културата.
 Веселин Маринов
Снимка: bTV
„ Един концерт в Зала 1 е едно умиране” – споделя артистът. „ До последно има боязън дали ще се изпълни, дали знам текстовете, дали осветителят ще светне, дали балетът ще се оправи. Това са два месеца репетиции”. Изпълнителят назова разноските „ смазващи” и за образец даде близо 300-та хонорара, които е изплатил след предишния си концерт в НДК.

По думите на Маринов българските актьори не вършат пари от концертите си в НДК и „ Арена Армеец”. Изпълнителят призна, че сериозна част от вложенията идват от спонсори и показа, че тази година „ е по-трудно със спонсорите”. „ Аз в никакъв случай не съм имал доход от огромен концерт. Важното е хората да идват и билетите да са продадени дни по-рано” – споделя Маринов и споделя за далечната 1999 година и първия си концерт в Зала 1. „ И до през днешния ден си припомням за няколко празни места на втория балкон. Но от този момент няма”.

П
 Веселин Маринов
Снимка: bTV
Първият концерт на изпълнителя в НДК е в Зала 3 преди 22 години. От 1999 година насам обаче цялостни Зала 1 и в този момент ще се насладим на театър с 15 души оркестър и балет. Нарича Зала 1 „ респектираща институция”и „ сложна зала”, тъй като по думите му, „ в случай че някой въобще прави нещо свястно, би трябвало да е тук концертният подиум. Много от дълго време, когато за първи път напълнихме Зала 1, моят преподавател Тончо Русев ми сподели: „ Веско, ти към този момент си звезда. Вече може да се каже, че си фактор в нашата известна музика”. С жар в очите Веселин Маринов споделя: „ В Зала 1 всичко е измислено, даже и последният човек, седнал най-високо, е част от шоуто и на него мога също да въздействам”.

След огромен концерт артистът си дава най-малко седмица отмора. Маринов описа за своята традиция да си купува газирана напитка, която не си е разрешавал месеци наред и към 2 през нощта след концерта се усамотява в дома си, с цел да прочете заслужените си приветствени SMS-и – най-малко петдесетина преди концерта, които пожелават триумф и над 250 след него, в които феновете споделят усещанията си и не пестят хвалебствията си.

Какво споделят на артиста преди театър майка му и татко му и какво го поучават – вижте във видеото.

В изявлението Маринов отдели особено внимание на щерка си. „ Моята щерка е най-скъпото създание в живота ми. В 12:00 ч. на рождения ми ден постоянно получавам SMS от нея. Когато беше по-малка, ми рисуваше рисунка. И до ден сегашен, имам ли нова ария, влизаме в моята кола, карам из улиците на София и тя слуша песента няколко пъти, гледа през прозореца и в никакъв случай не разяснява. Никога не виждам лицето й. Нейното мнение постоянно е доста значимо. Всеки път, когато чета нейните известия след концерт или за рожден ден, или за някакъв значим мотив, през сълзи съзнавам какъв брой добре сме я възпитали с майка й. Щастлив съм, че от нея се получи един заслужен жител на нашата страна.”

На опит за провокация от страна на водещата Петя Дикова дали ще има специфичен човек, който да гледа Веско от публиката, артистът побърза да я поправи като отговори: „ Има доста специфични хора, които идват на моите концерти, не недооценявам никого, само че намекът, който прокрадваш във въпроса си, е ДА! За първи път тази дама, която аз доста одобрявам, с която желая да свържа живота си, ще бъде на мой концерт в Зала 1. Какво показа за нея артистът и ще я показа ли на публиката – цялото изявление гледайте във видеото:

Рекламата ще завърши след 28 секунди

„ Когато си млад няма по какъв начин да схванеш любовта. Когато човек откри подобаващия собствен обичан в по-зрелите си години, тогава и връзките са по-качествени, завинаги” – споделя артистът.

Забележете, Веселин Маринов прави по 70 концерта в годината из цялата страна и както постоянно, и този сезон ще зарадва феновете си със седем коледни концерта. В момента Веселин Маринов показва 28-ия си албум.

Благодарим на Веселин Маринов и желаем триумф на двата му огромни концерта в НДК –на 23 и 24 ноември, рекордните за български реализатор – 24-ти и 25-ти концерти на първата ни сцена!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР