В разгара на лятото сме и жегите са наистина нетърпими.

...
В разгара на лятото сме и жегите са наистина нетърпими.
Коментари Харесай

Парче посолена диня – спасението от летните горещини!

В разгара на лятото сме и жегите са в действителност нетърпими. Много от хората заобикалят даже да напущат домовете си от боязън, че ще попаднат в клопката на високите температури.

Съществуват редица трикове, които елементарно могат да ни измъкнат от тази неприятна обстановка. Специалистите поучават да консумираме доста течности и да похапваме колкото се може повече плодове и зеленчуци, защото те съдържат задоволително вода и не разрешават на тялото да се дехидратира.
 Какво ще се случи с тялото ви, в случай че всеки ден ядете любеница? Какво ще се случи с тялото ви, в случай че всеки ден ядете любеница?
Динята е освен един от най-популярните летни плодове, само че и от най-здравословните. Ето какви тъкмо са изгодите за тялото ви, в случай че всеки...

Солена любеница - спасението от жегите

Динята е измежду най-любимите плодове на всеки. Тя е толкоз сочна и сладка, че съвсем не съществува човек, който да не се възнаграждава с нея през лятото. Дали обаче комбинацията сред любеница и сол ще ви се стори апетитна? Навярно смятате, че би било извънредно, само че въобще не е по този начин.

В първия миг е доста евентуално да ви се стори необичайно, само че бързо ще свикнете с комбинацията сред сладко и солено.

Солената любеница оказва помощ на тялото да се хидратира и редом с това ни подтиква да пием повече течности. Солта, която човек употребява, спомага за балансиране равнищата на натрий, който губим посредством потенето в жегите.
 Защо в никакъв случай не би трябвало да изхвърляте семената на динята? Защо в никакъв случай не би трябвало да изхвърляте семената на динята?
Знаете ли, че семената от динята са по-полезни от нея?Поради питателните си свойства динените семена са необикновено здравословни, стига...

Опитайте идващия път да поръсите щипка сол върху вкусната любеница и ще останете безпределно сюрпризирани от резултата. Много скоро ще усетите хладина и ще се чувствате надалеч по-свежи и тонизирани.

Ако обаче не сте фенове на комбинацията сладко - солено, предлагаме ви да консумирате с щипка сол повече от нормално. Колкото по-солени храни похапвате, толкоз по-голяма потребност от вода ще имате. Грижете се за себе си през летните горещини и не позволявайте на тялото да се дехидратира.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР