В разгара на лятото, един от най-любимите ни начини да

...
В разгара на лятото, един от най-любимите ни начини да
Коментари Харесай

Барометър за блясък с Андреа Банда Банда на A to Jazz

В разгара на лятото, един от най-любимите ни способи да се забавляваме и срещаме с другари са летните фестивали, като A to Jazz е измежду любимците ни и несъмнено едно от основните събития всяка година. Страхотната атмосфера и музика на фестивала е обезпечена, а хората всякога са все по-цветни и красиви. Фестивалната мода, настроението и готините моменти са обезпечени, изключително когато си наясно по какъв начин да се подготвиш и да запечаташ всички обичани страсти. За задачата уредниците и Fashion Days са подготвили специфичен ъгъл, където ще можете да си извършите невероятни фотоси с приятелите.

Благодарение на Fashion Days се срещаме се с Андреа Банда Банда, която знае по какъв начин да се забавлява, постоянно е в центъра на събитията и схваща от фестивална мода, с цел да ни показа своите основни препоръки по какъв начин да бъдем неотразими този уикенд на A to Jazz.
 Сгромолясването на Ар Кели 30 юни 2022 | Повече от две десетилетия името на Ар Кели е на върха на музикалните чартове, само че и в заглавията на престъпната...
- Привет, Андреа, усмивката е твоята запазена марка. Каква е тайната и по какъв начин успяваш да грееш постоянно?

- Мисля, че по природа съм радостен човек, само че напълно не считам, че грея постоянно. Мисля, че част от характерностите ми е, че постоянно демонстрирам тъгите, ядовете и възмущенията си. Профилът ми не е типичният супер положителен и надъхващ инфлуенсърски акаунт. Споделям всичките си на тип и мащаб страсти.

- Знаем, че тази година няма да пропуснеш A to Jazz. Вярваш ли във фестивалната мода и по какъв начин избираш тоалета си, когато посещаваш сходни събития?

- Фестивалите са супер място да развихриш въображението. Но съм срещу да се купуват облекла, които ще се носят единствено на едно събитие. Правилото ми е “ако нямам три неща, с които да съчетая дадена дреха, не я купувам”. За мен облеклата са метод на себеизразяване и намирам тръпка в това, когато има мотив, да се измислят ексцентрични комбинации.

- Има ли разлика, когато избираш какво да облечеш, когато планираш да се видиш с другари, да се забавляваш или да посетиш събитие, като филмовия фестивал в Кан?

- Да, несъмнено, че има разлика. Предполагам всеки избира облеклата преди всичко по отношение на мястото, на което ще ги носи. Но за мен най-големият фактор е настроението ми - според от това какво ми е на душата, мога да отида да се развличам с другари с бяла тениска и бели кецове или пък с нещо, привличащо вниманието. В Кан стилните решения са доста забавни. За доста от събитията, в това число за филмовите прожекции (дори през деня), има по-официален дрескод. По улиците вървят елегантно облечени мъже и дами, някои по-ексцентрични, други - заложили на класика. Лично на мен ми работи вдъхновяващо.

- На какво би заложила постоянно – на персоналния си нюх за жанр или на най-актуалната наклонност този сезон?

- Винаги залагам на персоналния си нюх. Нося каквото ми харесва и ме кара да се усещам добре и не се преценявам с отзиви. И от време на време си сграбчвам нещо от тренда, който е сега, само че единствено в случай че в действителност ми харесва.

- Какъв е твоя метод да колекционираш мемоари?

- Откакто съм на 13 фотографирам видео. Почти нямам фотоси, всевъзможни моменти запечатвам на видео. Дори някакви къси секунди от някаква панорама, миг от разходка денем. Имам терабайти с видеа от значими и не толкоз значими моменти.

- Скоро показа, че селфи със звезда не кореспондира с фантазиите ти, което доста ни впечатли. Тогава защо мечтаеш?

- Да, споделих го в подтекста на борбата за селфита пред хотелите на звездите по време на фестивала в Кан. Имам доста фантазии, измежду които може би нещо, за което не съм говорила доста - още веднъж да се фотографирам във филм. Ходи ми се по фестивали - родни и интернационалните. Влиза ми се в роля, среща ми се с хора от бизнеса от разнообразни страни. Ето, в този момент парадирам да се случи.

- Кои са звезди очакваш да видиш с неспокойствие на A to Jazz този сезон?

- A to Jazz е супер крепко събитие даже за хора като мен, които в свободното си време не слушат джаз. Обичам го, тъй като ме събира с другари и хубава музика и към мен всяка година има някой супер разчувствуван, който ми споделя за някой от изпълнителите и пали и мен. Просто ми се цялостни душата, когато видя някой със супер разчувствуван взор към сцената - описват се случки кой, по кое време го слушал, по какъв начин го е разкрил. И чуваш нови истории от познатите и приятелите си. Иначе оня ден преслушах някои от имената, които ще имаме опция да чуем, и си имам любимци, само че в действителност отивам поради вайба, груповата сила и хубавата музика от всички от сцената.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР