В ранни зори спортният журналист на bTV Петър Бакърджиев успя

...
В ранни зори спортният журналист на bTV Петър Бакърджиев успя
Коментари Харесай

В ранни зори Антон Хекимян изгуби ума и дума от тази СНИМКА

В ранни зори спортният публицист на bTV Петър Бакърджиев съумя да шашардиса водещият на утринния блок на малкия екран Антон Хекимян. Цветан Цветанов има футболен двойник. Това излиза наяве от разбор от днешния брой на вестник " Стандарт ".

" Видях те сутринта при прегледа на печата по какъв начин казваш за това съпоставяне. Ами ето ти го - Клаудио Джентиле. Той е именит бранител на Италия и Ювентус и от него проплакаха мнозина. Скъса фланелката на Зико, а след един мач с Аржентина сподели, че Марадона не го интересува, тъй като футболът не е игра за балерини. Стана международен първенец с Италия ", сподели Бакърджиев.



А ето и сравнението на Цветанов с Джентиле в публикацията на " Стандарт ":

Цецо Джентиле постоянно подготвен да влезе с бутонките

Цветан Цветанов може да се съпостави единствено с Клаудио Джентиле, бруталният бранител на Ювентус и Италия от 70-те и 80-те години. Бранителят с название Либийската хрътка, който обичаше да предизвиква болежка и постоянно играеше на ръба. Клаудио наричаше пренебрежително аржентинския талант Марадона „ комичен плачко ” и „ балерина ”, а бразилската звезда Зико показваше синините и скъсаната фланелка след персоналната настойчивост на Клаудио в шампионския рейд на „ адзурите ” през 1982 година Всеки опит на президента да нападна ГЕРБ се посреща с мълниеносна контра от някогашния Министерство на вътрешните работи началник и колекционер на часовници за изборни победи. А когато няма вълнуваща имитация, просто за следващ път пита Радев да си каже за обществено слабите му спонсори за президентската акция. Или повърхностно подмята, че президентът просто завижда на интернационалните триумфи на Борисов ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР