„В рамките на тази година вече за трети път ще

...
„В рамките на тази година вече за трети път ще
Коментари Харесай

Атанасова: Ще сме опозиция, готова да подаде ръка, но и изискваща

„ В рамките на тази година към този момент за трети път ще бъдем съпротива. Ще бъдем знаеща, можеща, градивна съпротива. Такава, която е подготвена да подаде ръка, когато става въпрос за националния интерес, само че и такава, която е изискваща – да вземем за пример, когато става въпрос на нови равнища на външния дълг “, сподели пред bTV Десислава Атанасова от ГЕРБ.

„ Това ще бъде едно от първите неща, които ще внесем като план за решение, а точно мораториум на нов външен дълг до сформирането на постоянен кабинет, който да подсигурява освен политически, само че и експертно, че бюджетът ще издържи през идната 2022 година и без нови задължения “, съобщи Атанасова.

ГЕРБ ще внесе свое предложение за бюджет на страната. На въпрос дали ще поддържат увеличението на пенсиите и майчинските Десислава Атанасова отговори, че ще продължат да работят за по-високи приходи на популацията.

Атанасова съобщи, че ГЕРБ няма да оферират ръководител на Народното събрание, а зам.-председател.

„ Даваме си сметка, че в този момент различен би трябвало да носи отговорност и за парламентарния ред, и за кворума “, добави тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР