В рамките на модната седмица в Париж дебютира с първата

...
В рамките на модната седмица в Париж дебютира с първата
Коментари Харесай

20 тоалета, които харесахме от новата колекция на Виктория Бекъм

В рамките на стилната седмица в Париж дебютира с първата си цялостна линия от чанти, а дружно с тях показва и страхотна сбирка на едноименния си бранд за сезон есен/зима 2022. В нея се открояват плетени гащеризони и транспарантни рокли от пайети, които даже могат да бъдат комбинирани дружно. Самата Виктория показа пред Vogue, че би носила плетения гащеризон по тялото или с рокля от горната страна, или в комбиниране с пола, по тази причина някои модели са с поло яка. Тя нееднократно е показвала по какъв начин стилизира неща от личната си марка и може би няма по-добра реклама от тази, изключително във време, в което точно звезди и инфлуенсъри ни въодушевяват по какъв начин тъкмо да носим избрани облекла и аксесоари.

Освен това Виктория Бекъм постоянно се е стремяла освен към грациозност, само че и функционалност на облеклата и с тази сбирка за следващ път демонстрира по какъв начин можем да напластяваме разнообразни модели. Например поло блуза под риза в композиция с дънки и палто или по какъв начин рокля от пайети може да бъде носена и в всекидневието ни, без да се нуждаем от специфичен мотив, с цел да я извадим от дрешника си.

„ Жената този сезон е мощна и уверена. Искахме да отпразнуваме нейната, без да изваждаме всичко на показ, по тази причина си играем с наслояването на облеклата. “

Но както казахме – тук акцент е подложен и върху чантите. „ Имахме чанти и преди, само че с работата по стилната сбирка се появи желанието да приключим тоалета изцяло. Този път сме доста по-стратегически за това, твърдейки се, че всичко е функционално и всеки подробност е изкусен “, добавя тя. Най-ярко е наличието на чантата-клъч, върху която се откроява плътна верига в златисто. Виктория споделя пред Vogue, че тази верига е въодушевена от мъжки часовник, който й е подарък от. „ Исках чанти, които не можах да намеря на никое място другаде “, признава още Виктория Бекъм за повода да направи цяла своя линия от най-желания дамски аксесоар.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР