В рамките на годишния анализ на дейността на ОДМВР-Ямбол бяха

...
В рамките на годишния анализ на дейността на ОДМВР-Ямбол бяха
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР: Има голям напредък в борбата с престъпността в Ямбол

В рамките на годишния разбор на активността на ОДМВР-Ямбол бяха регистрирани обилни триумфи в битката с престъпността и укрепването на публичната сигурност в района. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев изрази своята задоволеност от резултатите, наблягайки основната роля на положителното институционално взаимоотношение сред полицейските органи, прокуратурата, правосъдната система и локалната власт .

Според показаните данни в Ямбол е регистрирано доста понижение на записаната престъпност , като в същото време разкриваемостта на закононарушения е увеличена с към 5 процентни пункта. Този триумф е резултат от откритата вярна формула за работа и развиване на превантивната активност в района.

Директорът на ОДМВР–Ямбол старши комисар Иван Русев изведе главните цели за идния интервал, които включват усъвършенстване на работата на пътна полиция , намаляване на пътния травматизъм и повишение на успеваемостта в битката с наркотичните субстанции. Особено внимание е отделено на професионалното образование на състава и дейните дейности във връзка с миграционния напън .

На годишния разбор участваха високопоставени представители на локалната власт и правосъдната система, които също поддържаха следените позитивни трендове и показаха своята задоволеност от ефикасното съдействие . Тази обща позиция акцентира уговорката на другите институции към обезпечаването на по-безопасна и сигурна среда за жителите на Ямбол.

Резултатите от годишния разбор свидетелстват за сполучливата реализация на интегрирания метод в битката с престъпността и са явен знак за ангажираността на държавните и локални управляващи към възстановяване качеството на живот на жителите на Ямбол. Тези старания са значима стъпка към устойчивото развиване на района и гарантиране на мир и сигурност за неговите жители.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР