В рамките на два дни - 23 и 24 ноември,

...
В рамките на два дни - 23 и 24 ноември,
Коментари Харесай

Големият взрив ще превземе София

В рамките на два дни - 23 и 24 ноември, в столицата ще се организира " Големият гърмеж ". Най-мащабният конгрес за личностно развиване и предприемачество в Източна Европа ще събере в " Арена Армеец " най-хубавите специалисти, лектори и инфлуенсъри, всеки от които има друг опит, умения, познания и ентусиазъм, само че обща пристрастеност към просперитета на индивида и бизнеса.

Всеки участник ще има опция да показа персоналното или професионалното си предизвикателство, да даде противоположна връзка, съвет и като цяло да е в помощ на останалите, с цел да имат късмет да се развиват и израстват в другите сфери.

Основатели и лектори в тазгодишното издание на " Големият гърмеж " ще бъдат: Пламен П. Попов - обществен бизнесмен, мастър в продажбите, създател, съосновател на " Университет за личностно развиване и предприемачество " ; Ясар Маркос - треньор, бизнесмен от международна класа и един от водещите лектори в България в региона на най-хубавото показване. За първи път у нас ще се състои инфлуенсърски панел с едни от най-успешните родни имена от тази сфера, като негов водещ ще е Ива Екимова - специалист по връзки повече от 20 години. На сцената ще излязат Алекс и Дани Петканови, както и Ясен Савов - който е измежду българите с най-вече почитатели в инстаграм, дружно с неговата половинка Мария Георгиева-Савова, основен редактор на родното издание на Elle.

Част от звездните лектори и реализатори на тазгодишното издание на " Големият гърмеж " са Владимир Караджов от " Бригада " Нов дом ", Наталия Кобилкина - сексолог и фамилен терапевт, Лазар Радков - създател на книгата " Яж шоколад и отслабвай " и индивидът, с помощта на който цяла България събира капачки за щедрост, Михаил Христов - лекоатлет, параолимпиец, троент международен първенец на скок дължина за хора с увреждания, Стойне Василев - самостоятелен персонален финансов съветник, вложител и притежател на най-популярния уебсайт за персонални финанси в България, Моузес Налока - реномиран интернационален представител, коуч по развиване на бизнеси и бизнесмен, хип-хоп звезда и музикален продуцент Явор Янакиев, по-известен като 100 Кила, Маги Джанаварова - победителка в третия сезон на " Мюзик айдъл ", Биляна Йотовска - фитнес модел, създателка на личен състезателен бранд, Дара Екимова - изпълнителка, Стивън Ачикор - музикант, впечатлил публиката с присъединяване си в X Factor. Елица Тодорова - певица, перкусионистка.

Мисията на " Големият гърмеж 2019 " е да даде убеденост на младежите у нас да работят, с цел да се сътвори общество от будни, можещи и стимулирани да вършат сполучлив бизнес хора в България, прецизират уредниците.

Билети има на Eventim.bg, както и на https://bigbang.ulrp.bg/tickets/
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР