В Раковски текат последни приготовления за утрешния ден. От тази

...
В Раковски текат последни приготовления за утрешния ден. От тази
Коментари Харесай

Затворени улици и търговски обекти за посещението на папата в Раковски

В Раковски текат последни мерки за утрешния ден. От тази заран улиците, по които ще премине Светият отец са затворени за придвижване. В града ще бъдат задействани изключителни ограничения за сигурност.

Вижте повече от директното включване на Тереза Ставрева:

Раковски

Затворени за коли от на следващия ден ще бъдат зоните за сигурност, както и булевардите сред обособените квартали на града. В празничния ден комерсиалните обекти наоколо до площада също ще останат затворени.
Красимир Романов: Тази аудиенция е предстояща. Тя е една огромна наслада, една чест за града. Така че, един ден не мисля, че би било терзание някакво за нас.Серафим Работов: Никак дори, по какъв начин, папата, нашият нравствен лидер, радваме се, че ще бъде по този начин добре охраняван.
Влизането в региона на площадите пред двете църкви в Раковски, които ще бъдат посетени от папа Франциск, ще става след щателна инспекция на персоналния багаж.

Всеки може да види Светия отец и по маршрута из града, по който ще се движи с папамобила.
 Влизат в действие ограниченията за сигурност в Раковски при визитата на папа Франциск Влизат в действие ограниченията за сигурност в Раковски при визитата на папа Франциск
От 9 часа тази заран се затварят за придвижване улиците, по които ще минава маршрутът на папа Франциск при визитата му в Раковски. От на следващия ден в града ще...
Още по тематиката ПАПА ФРАНЦИСК В БЪЛГАРИЯ
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР