В ръководството на БСП не се говори за политика, коментира

...
В ръководството на БСП не се говори за политика, коментира
Коментари Харесай

Румен Петков: В БСП липсва лидерство, не се справят с политиката

В управлението на Българска социалистическа партия не се приказва за политика, разяснява пред медиите ръководителят на „ Коалиция за България “ и АБВ Румен Петков.

„ Липсата на политически разговор и свеждането на процесите в Българска социалистическа партия в конфликта на два клана - този на Корнелия Нинова и този на Сергей Станишев, демонстрират една политическа обърканост и политическо безбъдие, което в доста огромна степен слага въпроса за лявото “, съобщи той, представен от партийния пресцентър.

Румен Петков акцентира, че „ Коалиция за България “ е достоверното ляво. Той счита уточни забележими прилики сред Българската социалистическа партия и ГЕРБ.

„ Процесите в двете партии са едни и същи, борбата „ кой “, а не „ какво “. Битката е кой е в листата и на какво място. За страдание, политически спор за бъдещето на Европа и бъдещето на европейска България не се води и от това ще страда и Европа, и нашата страна

Петков разяснява, че неналичието на водачество в Българска социалистическа партия поражда неспособност да се оправят с политиката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР